keskiviikko 14. lokakuuta 2015

KERMAKAKKU, marjoilla & hedelmillä

oli toiveena myös toiseen kakkuun.

Päätimme toteuttaa kakut kahdessa erässä niin että kumpikin kakku oli mitoitettu 30 hlölle (yhteensä 60 hlön kakut). Näin kakut olisi helpompi säilöä jääkaappiin. Kun toinen on tarjolla, niin toinen odottaa jääkaapissa vuoroaan.

Tämän kakun täytteeksi päätettiin laittaa vadelma- ja vaniljamousse. Näin saatiin vaihtelua makumaailmoihin.




VINKKI! Kannattaa aina ottaa huomioon oman kodin/juhlapaikan kylmätilat suunniteltaessa esim. kakkujen kokoluokkaa. Että kuinka paljon jääkaappiin/kylmiöön mahtuu säilytettävää. Onko helpompi/järkevämpi ottaa esim. yksi iso kakku taikka useampi pienempi kakku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti