Tilaamisesta

TILAUS JA TOIMITUSEHDOT
Leivonnaiset valmistan käsityönä elintarvikehuoneistoksi hyväksytyssä kotikeittiössäni Mynämäellä.
Toimin yksin pienimuotoisesti, joten tilaus kannattaa jättää hyvissä ajoissa. Toisinaan pystyn ottamaan tilauksia vastaan lyhyelläkin varoitusajalla, joten kannattaa aina kysyä. 

Kakkutilaukset tai -kyselyt voit tehdä ensisijaisesti puhelimitse (tekstiviesti, soitto) nroon 044 977 1726 tai sähköpostilla kakkutupamia@gmail.com. Voit tehdä tilauksen myös instagramissa (DM viesti), FB sivujen kautta tai kotisivujeni ota yhteyttä lomakkeella.


HUOMIOITHAN! Alustava kysely ei ole vahvistettu varaus, joten otathan tämän huomioon tilausta tehdessäsi. Tilaus tulee siis aina vahvistaa sähköpostitse. Tilausvahvistuksen saatuasi, ja hyväksymällä sen, tilaus on sitova. Tilausvahvistuksen mukana lähetän laskun, joka tulee olla maksettuna ja näkyä tililläni viimeistään kymmenen (10) vuorokautta ennen tilauksen noutoa. Aloitan kakun tekemisen vasta maksun näkyessä tililläni. Huomioithan myös, että laskun maksamatta jättäminen peruuttaa automaattisesti tilauksen. Ilmoita siis heti minulle, jos suorituksesi syystä tai toisesta viipyy.

 
RUOKA-AINEALLERGIAT
Valmistan tilauksesta myös joitain erikoisruokavalioleivonnaisia, mutta huomioithan että samassa tilassa käsittelen paljon erilaisia raaka-aineita. Näin ollen valmiissa tuotteessa voi olla hyvästä hygieniasta huolimatta jäämiä esimerkiksi viljatuotteista. Tilani eivät siis täytä ehtoja gluteenittomaan leivontaan joten minulta et voi tilata 100% gluteenittomia tuotteita. Tarvittaessa voin käyttää gluteenittomia raaka-aineita. En valmista pähkinää sisältäviä täytteitä ym. koska leipuri itse, eli minä, olen allerginen pähkinälle. Voin kuitenkin käyttää leivonnassa raaka-aineita jotka saattavat sisältää pähkinää. Tästä esimerkkinä suklaat. Erittäin vaikeiden allergioiden kohdalla en ota riskiä ja valmista tuotteita.


TILAUKSEN VÄHIMMÄISTIEDOT
Kun teet tilausta, ilmoitathan seuraavat asiat jotta saan toiveesi mahdollisimman tarkasti selville
-tilaajan nimi, puhelinnumero ja laskutusosoite (postiosoite)
-milloin kakku tarvitaan
-kakun koko (henkilömäärä)
-mahdolliset pohja-, täyte- ja kuorrutetoiveet
-ruoka-aineallergiat ja -rajoitteet
-hopea vai kultainen kakkualusta
-koristelutoiveet
-ajankohta milloin kakku noudetaan (mielellään juhlapäivän aamuna/aamupäivänä tai edellisenä iltana)

Voit liittää mukaan myös ideakuvia, joista selviää minkä tyylistä kakkua toivot. En kuitenkaan valmista kopiota toisen tekemästä kakusta sillä käsityönä tehtävien koristelujen käsiala näkyy jokaisessa tuotteessa.
Julkaisen kaikista töistäni kuvat sivuillani. Mikäli sille on estettä, ilmoita siitä tilauksen yhteydessä


MAKSU

Maksutapana toimii lasku, jonka lähetän sähköpostiin, ja maksun tulee näkyä tililläni viimeistään kymmenen (10) päivää ennen sovittua noutoa. Huomioithan pankkipäiväviiveet. Huomioithan myös, että laskun maksamatta jättäminen peruuttaa automaattisesti tilauksen. Ilmoita siis, jos maksusi myöhästyy. Pidemmän aikajänteen/yli 100 euron tilauksissa maksetaan varausmaksu, joka on 60€, tilauksen varmentamisen yhteydessä. Varausmaksun vähennän toteutuneen tilauksen loppusummasta.


TILAUKSEN PERUMINEN/PERUUNTUMINEN: 

Mikäli asiakas peruu tilauksensa:

- 7vrk ennen tilauksen noutoa, ei peruutuksesta aiheudu asiakkaalle kuluja (poikkeuksena etukäteen valmistetut koristeet sekä mahdollinen käsiraha, jota ei palauteta, mikäli varaus perutaan asiakkaan toimesta).
-alle 7 vrk tilauksen sovitusta noutopäivästä, keskustellaan kuluista tapauskohtaisesti asiakkaan kanssa. Tälläiset kulut saattavat olla esim. tilausta varten tehdyt erityishankinnat, sekä jo valmiiksi tehdyt koristeet jne.
-Mikäli peruutus tulee niin myöhään, että tuote on valmistettu osin, tai kokonaan, tilaus peritään täysimääräisenä.
-Noutamatta jääneista tuotteista veloitetaan koko summa.

Jos tarveajankohta siirtyy, asiakkaalla on siirto-oikeus yhden kerran, ja se toteutaan haluttuna ajankohtana, mikäli sille päivälle on vielä tilaa. Toisinaan peruutus tulee ylitsepääsemättömän esteen (oma tai perheenjäsenen sairastuminen) vuoksi leipurin toimesta. Peruutus ilmoitetaan tilaajalle niin pian kuin on inhimillisesti mahdollista. Jo maksetun tilauksen summa palautetaan maksajan tilille, muuta korvausta tilauksen peruuntumisesta tekijän puolelta ei makseta.


TILAUKSEN NOUTO JA TOIMITUS:
Tilaukset noudetaan noutoajan puitteissa Kakkutupa Mian tiloista Mynämäeltä. Noutoaika on yleensä juhlapäivän aamuna taikka edellisenä iltana. Mikäli asiakas järjestää kolmannen osapuolen noutamaan tuotteen, ei ulkonäköön liittyviä reklamaatioita voida enää hyväksyä jälkikäteen. Valokuvaan aina kakun/leivonnaisen ennen sen luovutusta.

Luovutuksen jälkeen vastuu kakun oikeaoppisesta säilytyksestä ja kuljetuksesta siirtyy asiakkaalle. Kuljettaessa kakkua noudata erityistä varovaisuutta (äkilliset jarrutukset/kiihdytykset, hidastetöyssyt ym. tulee huomioida). Kakut tulee kuljettaa suorassa, auton sisätiloissa eli lattiatilassa tai auton takakontissa. Kesähelteellä elintarvikkeet tulee suojata kuumuudelta ja auringon paisteelta, jotta kylmäketju ei pääse katkeamaan. Ota siis mukaasi vaikka kylmälaukkuja/kylmäkalleja viilentämään elintarvikkeita. Kakku tulee säilyttää kylmässä (ilman kakkulaatikkoa), erillään makua/hajua antavista elintarvikkeista. Suositeltu käyttöaika on 2 vrk kakun noudosta. Huomioithan, että jos käytät kakussa omia kakkukoristeita, jotka ovat kosketuksessa tekemääni kakkuun/leivonnaiseen, en ole enää vastuussa kakun/leivonnaisen hygieenisyydestä.Otan erityisen mielelläni palautetta kakun, tai muun leivonnaisen, mausta sekä ulkonäöstä. Voit laittaa palautteen sähköpostiini kakkutupamia@gmail.com tai Kakkutupa Mian Facebook-sivuille.

Erikseen sovittaessa tilaus voidaan toimittaa tilaajalle suoraan kotiin tai juhlapaikalle, max 40km säteellä Mynämäestä. Toimitusmaksu 20€ + km-korvaus 0,50€/km. 

PALAUTUSOIKEUS

Tuotteelle ei myönnetä palautusoikeutta. Pidätän oikeudet muutoksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti