Kakut leivottiin toiveesta gluteenittomalla jauhoseoksella (sunnuntai). Kun kakut halutaan leivottavan gluteenittomilla jauhoilla niin ehdoton suosikkini on nimenomaan tämä sunnuntain jauhoseos. Käytän sitä aina gluteenittomissa kakkupohjissa, mikäli ei toisin toivota. Täytteeksi valikoitui mustikka- ja valkosuklaamousse sekä puolukka- ja kinuskipuolukkamousse (laktoositon).
Koristeet;
-
Renshaw, vaaleansininen sokerimassa
-
Renshaw, vihreä (emerald green) sokerimassa
-
Renshaw, musta sokerimassa
-
Satin Ice, White Vanilla
-
Kaulintamassa, vaahtokarkin makuinen
-
städter, kimallepulveri vihreä
-
efektisävy, helmiäinen Golden Sands
- efektisävy, helmiäinen Pacific Blue
- efektisävy, Lunar Lilac
-
Wilton, violetti pastaväri
-
Wilton, sokerihelmet kulta
-
ruusunlehti -metallimuotit, 3 kpl
-
Confetin kukkamuotit, 4 kpl
-
ruusu -koristelumuotti, useassa eri koossa
-
Confetin ruusunlehtimuotit, 4 kpl
-
Confetin elintarvikeliima
-
isot kaunokirjaimet ja numerot -painokoristemuotti
-
pienet kaunokirjaimet -painokoristemuotti
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti