Sivut

keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Mansikkakakku

herättää kesän makumuistot esiin.




Mikä onkaan sen taivaallisempaa herkkua kuin perinteinen mansikkakakku? Eipä juurikaan mikään, mutta jos oikein miettii niin ehkä paremmaksi yltää ainoastaan tuoreista, juuri pelloilta poimituista, mansikoista valmistettu mansikkakakku. Sanottakoon kuitenkin että ei tämä kakku paljon "tuoreelle" versiolle häviä.

Olen tunnustautunut monesti makean ystäväksi joten mielestäni mansikkakakku piti asustaa tyylikkäästi tämän päivän trendiä vastaavaksi. Valumakakku on se juttu, ihan ehdottomasti. Teen valumakakkuja jo melkein unissani, mutta onhan se niin että kyllä suklaa maistuu kakussa vaan niin herkulliselta. Etenkin tummasuklaa. Tähän kakkuun sain ujutettua bonuksena mukaan muutaman Oreokeksinkin ja pakko sanoa että onneksi niitä jäi muutama yli. Muuten olisi aamukahvi jäänyt vaille makeaa kaveria!





Pidemmittä puheitta, mansikkakakkua. 
Sitä parasta täytekakkua!
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti