Sivut

maanantai 1. tammikuuta 2018

Gluteeniton ja laktoositon Leps World2 kermakakku

täydensi kakkupöytää makeasti.





Meidän juhlapöydässä erityisruokavalio on hyvin läsnä. Siihen mahtuu melkeinpä koko kirjo allergeeneja ym.,  joten leipominen on itsessään haaste joka tulee selättää. Erityisruokavaliot ovat kuitenkin tänä päivänä yllättävänkin yleisiä joten niihin törmääminen ei ole mitenkään tavatonta.

Tämä pikku kakkunen on mitoitettu 9 henkilölle ja pohjana toimii perunajauhopohjainen kakku. Täytteenä on herkullista kinuskimoussea puolukoilla. Kakun juttuna toimii brunbergin tummasta suklaasta tehty valuma sekä tehosteena vadelmanmakuiset marengit. Tämä kakku maistui kaikille ja pitänee sanoa että minäkin pidän enemmän tästä täysin gluteenittomasta ja laktoosittomasta kakusta kuin vehnäpohjaisesta versiosta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti