Sivut

keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Anopin kermakakku

pukeutui ruusuihin ja herkulliseen suklaavalumaan.




Äitienpäivänä on aika kiittää äitejä kukkasilla, kakuilla tai ehkäpä itse valmistetulla kortilla. Mutta kaikesta tärkein on ajatus, ei materia ♥

Anoppini on tykästynyt tekemääni kermakakkuun jossa kinuski ja puolukka täydentävät toisiaan makean ja kirpeän sulavalla liitolla joten kakun täyte oli helppo valinta. Kakku sai kuorrutteeksi kermaa ja kuten kuvasta näkyy, sen rakastamani suklaavaluman ja kaupan päälle vielä ruusutkin. Ruusujen valmistamisessa on omat pikku niksinä ja tyylejä, sekä tapoja, on juurikin niin monta kuin tekijää. Yksikään ruusu ei ole samanlainen, ja miksi pitäisikään, sillä eihän luonnossakaan mikään ole toisensa kopio.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti