Sivut

sunnuntai 22. toukokuuta 2016

KINUSKIPUOLUKKAKAKKU

ei niin kauheasti esittelyjä, tai ylistyksen sanoja, kaipaa. Se kertoo jo omalla nimellään kaiken olennaisen.

Kinuski ja puolukka yllättävät kerta toisensa jälkeen herkkusuut ja nekin herkkusuut jotka eivät niin puolukasta välitä ovat saaneet palan unelmaa maistettavaksi. Voin kertoa, se pala leivotaan aina uudestaan ja uudestaan todeksi. Marjojen liitto sidottuna vahvasti kinuskiin on puhdasta makujen sinfoniaa. Parhaimmillaan.

Tämä pieni kakkunen matkasi tupareille ja liitin siihen pienet avaimet avaimenperineen toivottamaan onnea uuteen kotiin. Kakun koristelin Brunbergin tummallasuklaalla, itsetehdyillä marengeilla (kurkkaa resepti marenkeihin tästä) sekä vaahtokarkkimassasta valmistetuilla pienillä ruusuilla ruusunlehtineen. Mukaan ripottelin myös muutaman helmiäisvalkoisen nonparellin. Nonparellit löydät Confetin verkkokaupasta taikka Confetin kivijalkamyymälöistä, klik. Myymälöiden tuotevalikoima vaihtelee myymälöittäin joten kannattaa tarkistaa löytyykö juuri sitä tuotetta hyllystä mitä tarvitset.





Suurin toive on saada tuntea turvallisuutta, 
välittämistä ja lämpöä. 
Niistä syntyy unelmien koti.

Onnea uuteen kotiin.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti