lauantai 4. toukokuuta 2013

RISTIÄISKAKKU POJALLE

sain kunnian tehdä serkkuni pojan ensimmäiseen, suureen ja tärkeään, juhlaan kakut. Sain vapaat kädet kakkujen toteutukseen joten päätin toteuttaa kakut niin että huomio kiinnittyisi eritoten pieniin marsipaanivauvoihin.


Näihin aikoihin tein ruusut vielä käsin, ihan pyörittäen marsipaanista pieniä, yksittäisiä palloja, jotka sitten ohensin lusikalla pisaramaiseen muotoon. Myös kaksiväripursotus oli se joka tuntui heti jollain lailla "hienolta ja omalta". Minulla olikin selkeästi parin vuoden aikana usea kakku työn alla jotka halusin pursottaa ns. kaksivärityksellä.

Kakun täytteeksi valikoitui yksi parhaimmista, mustikka- ja valkosuklaamousse.VINKKI!
tätä kakkua tehdessä en ollut vielä törmännyt pursotinpusseihin jotka olisivat suorilta käsin helpottaneet kaksiväripursotusta. Tähänkin on nyt tullut loistava "apuväline" Städteriltä (värien leikki sarja). Kaksikammioisen pursotinpussin voit täyttää kahdella erivärisellä täytteellä ja sovittimen kierresulkimen avulla voit vaihtaa pursotinterät helposti! Städterin värien leikin löydät mm. Confetti Raisiosta. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti