sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

SUKLAAKAKKU

Tästä kakusta tuli hyvin pelkistetty, mutta samalla kaunis ja selkeä kakku. Mielestäni yksinkertaisuus ja selkeys ovat useinkin täydellisen liiton elementtejä leivonnaisten koristelussa. Sama pätee mielestäni myös sisustuksessa.
Kakun tarina saa kuitenkin alkunsa näin; -anoppini on kova leipomaan ja tekemään ruokaa mutta tänä vuonna sain ensimmäistä kertaa kunnian tehdä hänen tasavuosi juhliin kakut. Anoppini toivoi juhliinsa suklaakakkua ja ruusuja koristeeksi. Värimaailman sain valita itse. Sinänsä yllätys koska anoppini on äärettömän taiteellinen ja omaa loistavan värisilmän.

Makumaailman suhteen päädyimme herkulliseen vadelman ja vaniljamoussen liittoon. Vadelmatäyte toteutettiin tällä kertaa Städterin vadelmanmakuisella hyydykejauheella. Suosin itse kotimaisia vadelmia, suoraan ystäväni kotitilalta, mutta vadelmat olivat kotipakkasesta jo loppuneet joten tulipa testattua em tuotetta.VINKKI 
* Mikäli sinulta on päässyt vadelmat loppumaan pakkasesta niin suosittelen kokeilemaan Städterin vadelmanmakuista, valmista hyydykejauhetta. Hyydykejauhe on myös erinomainen, esim. mökkituliainen *Ei kommentteja:

Lähetä kommentti