lauantai 1. elokuuta 2015

AURINGONKUKKA KAKKU

syntyi auringonkukkien innoittamana tasavuosi juhliin ja valikoitui myös Dr Oetkerin Leivo ja koristele kisan gluteeniton - viikkohaasteen arvonnan voittajaksi!




Kakun makumaailma suunniteltiin yhdessä syntymäpäiväsankarin kanssa. Allergioiden ja erityisruokavalioiden vuoksi kakun täytettä piti miettiä tarkkaan. Täytteeksi valikoitui loppujen lopuksi raikas vadelmamousse joka sai kaverikseen pehmeän vaniljamoussen. Kakkupohja tehtiin gluteenittomaksi joten käytin pohjassa perunajauhoja (gluteeniton jauhoseos ei sovi kaikille keliaakikoille).

Kakun kuorrutus toteutettiin herkullisella suklaaganachella. Tässä kakussa käytetty suklaa on Brunbergin maitosuklaata sillä se on gluteeniton/laktoositon.

Toki kotonamme tehdään kastikkeita, leivonnaisia ym., esim. vehnästä, joten täysin gluteeniton kotikeittiömme ei ole.




Upeana hehkuva oranssi silkkinauha on Sonjan sisustuspuodin valikoimasta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti