lauantai 21. maaliskuuta 2015

KAIVURIKAKKU

Tämä kakku sai ajatuksensa Matiaksen äidiltä niin koristeen kuin makumaailman suhteen. Matiaksen äiti toivoi jotain mutta kuin iänikuisia traktoreita ;)  heitti sitten ohimennen että vaikka kaivuri tai kuorma-auto, mutta EI traktoria! Muuten saisin vapaat kädet toteutukseen.
Täytetoiveena oli persikkaa. Minulle sinänsä ihan uusi tuttavuus, täytettä ajatellen, mutta aikani testattuani erilaisia reseptejä netin reseptejä pursuavasta maailmasta löysin mieleiseni. Persikan kaveriksi piti saada jotain kirpeää ja päädyimme yksissä tuumin punaherukkaan. Punaherukka kruunasi tämän täytteen, täydellisesti.VINKKI!
Sokerimassa kannattaa värjätä pastaväreillä. Itse käytän Wiltonin pastavärejä. Niissä on vahva, hyvä pigmentti. Pastaväriä voi käyttää mm. massojen, kerman, tuorejuuston, taikinoiden ja macaronsien värjäämisen. Pastavärillä voit myös maalata massan pintaan haluamasi kuvion/tekstin. Saatavilla on myös atsoväritön Confetin pastaväri. Confetin pastaväristä puuttuu atsovärit joten värjätystä aineesta ei tule tummaa sävyä, vaikka laittaisit aineeseen koko purkillisen pastaväriä. Saat atsovärittömällä pastavärillä ainoastaan hennon pastellimaisia sävyjä/värejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti