lauantai 1. marraskuuta 2014

KORKOKENKÄ

oli aiheena äitini tasavuosi juhliin ja näin ollen myös kakun keskipiste. Hän ei halunnut perinteistä koristetta kakkuun, ns. vuosimerkkiä, vaan jotain muuta. Korkkarit olivat mielestäni oiva valinta koska hän on korkkari ihmisiä, niinkuin minäkin!

Kuorrutteen piti olla pääosin kermaa joten kakku sai luonnollisesti kermareunukset. Täytteenä aina yhtä herkullinen mustikka- ja valkosuklaamousse.

  

Koristeet;
- Renshaw, pinkki sokerimassa
- Renshaw, musta sokerimassa
- Kaulintamassa, vaahtokarkin makuinen
- Wiltonin pinkki pastaväri
- Efektisävy, metallinhohto Light Silver
- Städter, kimallepulveri vaaleanpunainen
- Confetin ruusunlehtimuotit, 3 kpl
- Confetin muratinlehtimuotit, 3 kpl
- Confetin elintarvikeliima
- Iso tylla, pyöreä 8mm städter
-  Iso tylla, Wiltonin 1M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti