lauantai 11. huhtikuuta 2015

FROZEN

aiheessa edettiin vielä kaverisynttäreillekin. Meille on osoittautunut oikein hyväksi vaihtoehdoksi järjestää lasten kaverisynttärit jonnekin muualle kuin kotiimme ja tänä vuonna synttärit pidettiin Leaf Areenalla, mehukatti lastenmaailmassa.


Synttärisankari on ollut mielissään siitä että päivässä on myös jotain muuta erityistä kuin itse juhla. Hän saakin yleensä itse vaikuttaa aika pitkälle siitä että minne juhlat viedään. Toki, aikuinen sen loppupeleissä päättää mutta yritän aina ottaa huomioon myös lapsen toiveen. Niistä sitten mietitään paras vaihtoehto kyseisiin juhliin.

Tässä lystissä on tietenkin aina se puoli että kukkaro kevenee mukavasti. Seuraavalla viikolla syödäänkin sitten vähän "taloudellisemmin" tai tehdään niin että äiti siirtää hammaslääkäriään kuukaudella eteenpäin (ja niin tein tänä vuonna). Olen kuitenkin sopeutunut tähän vaihtoehtoon koska kotijuhlien järjestämiseen menee myös aikaa ja rahaa. Ilmaiseksi ei mitään tehdä. Myös ohjelman keksiminen on haastavaa (ainakin minulle) ja se että juhlat ajoittuu aina joko maalis/huhtikuulle (vanhin tyttäreni) taikka marras/joulukuulle (nuorin tyttäreni), -ei oikein suosi ulkoleikkejäkään.
Tämä kakku tehtiin tyttäreni toiveen mukaisesti suklaakakkupohjaisena ja täytteeksi laitettiin maitosuklaa- ja mustikkamousse. Hassuinta tyttäreni toiveen toteuttamisessa, makumaailmoiden suhteen, on se että hän ei syö itse kakkua mutta haluaa tietyt täytteet :)


             

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti