perjantai 3. huhtikuuta 2015

FROZEN, ELSA & OLAF

meillä on eletty hyvinkin ruusunpunaista ja jäänsinistä aikaa kaikkien jäähileiden, lumihiutaleiden ja lumiukkojen kera. Olemme katsoneet koko tyttöporukka yhdessä ja erikseen aina yhtä upeaa Frozen huurteinen seikkailu elokuvaa. Upea elokuva ja mahtava musiikki. En yhtään ihmettele että tämä elokuva on yksi rakastetuimmista lastenelokuvista. Toki meillä luetaan myös ahkerasti Frozen huurteinen seikkailu kirjaa ja taidamme osata tyttöjen kanssa siitä jo tekstitkin ulkoa (sama pätee myös elokuvaan)...

Siksi en ollut lainkaan yllättynyt vanhimman tyttäreni syntymäpäiväkakku toiveesta. Siitä, että kakun aiheeksi valikoitui frozen.

Päätin kuitenkin päästä hieman helpommalla kakun koristelun suhteen koska aikataulu on yleensä, ainakin meillä, kutakuinkin tiukka. Juhlia vietetään vielä useaan otteeseen, on kaverisynttäriä ja lähisuku kahdessa eri "lähetyksessä". On siinä puuhaa, mutta rakastan joka hetkeä. Sitäkin hetkeä kun talo on tyhjentynyt vieraista ja astiat ovat astianpesukoneessa, osa vielä pirttipöydällä. Serpentiinit ja ilmapallot kattolampussa ja lattioilla. Kakunmurusia pöydällä, lattialla. Kahviläiskiä pöytäliinassa. Lahjapaperit rypyssä puuhellan edessä olevassa puukorissa. Kaikkea sitä, elämää.

Eniten rakastan kuitenkin sitä kun syntymäpäiväsankari tutkii vielä juhlien jälkihumussa saamiaan lahjoja onnellinen tuike silmissään, käpertyneenä oman huoneensa lattialle. Siellä ne kaksi tyttöä, elämäni tähteä, istuvat vierekkäin ja sillä hetkellä tekisi mieli halata heidät maailmalta turvaan.

Taas meni tarinan puolelle mutta tosiaan, kakun täytteeksi valikoitui makeanraikas yhdistelmä persikka- ja punaherukkamousse. Koristeet;
- Renshaw, vaaleansininen sokerimassa
- Renshaw, pinkki sokerimassa
- Renshaw, vaaleanpunainen sokerimassa
- Renshaw, ruskea sokerimassa
- Renshaw, musta sokerimassa
- kaulintamassa, vaahtokarkinmakuinen
- Wilton oranssi pastaväri
- Efektisävy, helmiäinen Pearl White
- Efektisävy, helmiäinen Vanilla Mist
- Städter, kimallepulveri vaaleanpunainen
- Funcakes, pehmeä sokerihelmi (pinkki/valkoinen)
- Dr Oetker, silver koristerakeet
- kaksi osainen silikonimuotti, petunia
- Confetin kukkamuotit, 4 kpl
- Ruusunlehti metallimuotit, 3 kpl
- Confetin lumihiutalemuotit, 3 kpl
- Confetin elintarvikeliima
- Confetin ruusunlehtimuotit, 3 kpl
- silikonimuotti -3 helminauhaa
- hauskat kirjaimet -muottisetti
- isot kaunokirjaimet ja numerot painokoristemuotti
- kakkukynttilät, helmiäisvaaleanpunaiset


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti