keskiviikko 6. toukokuuta 2015

PIONIT

Nämä pionit tein täysin syötäväksi. Vaikka olinkin maaliskuussa kukkalankakurssilla, jossa teimme pionin, niin päädyin tekemään tätä versiota useampaankin kakkuun.

Kakuntilaajilla on useasti se ajatus että kakku on koristeineen kokonaan syötävä. Silloin ei kukkalangoitetut kukat ole välttämättä se paras ajatus, vaikkakin langoitetut kukat upotetaan kukkapiikkeihin. Langat eivät siis ole itse kakussa, vaan nimenomaan tuossa piikissä ja tuo piikki upotetaan kakkuun lankojen sekä kukkien kera. Helppo siis poistaa kakusta.

Mutta jokaiselle jotakin, joten kumpikin vaihtoehto on aivan yhtä hyvä.


Pionit;
- Renshaw vaaleanpunainen sokerimassa
- Renshaw pinkki sokerimassa
- Kaulintamassa, vaahtokarkin makuinen
- Städter, kimallepulveri vaaleanpunainen
- Confetin elintarvikeliima






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti