tiistai 25. lokakuuta 2016

Palkinto, Nh/teemana lakritsi (2. sija)

oli täydellisen makea yllätys joka tavalla!
Nami-hiiren luotsaamaan kisaan oli ilmoittautunut todella upeita, ihania, teeman mukaisesti tummaan pukeutuvia lakritsiaiheisia herkkuja! Yllätys oli siis suuri että pienet suklaa-lakritsimuffinit pärjäsivät näin kiitettävästi kakkujen ilotulitusta täynnä olevassa kisassa.

Palkinto oli huiman monipuolinen ja täysin uusia makuja täynnä. Ja jos ei nyt ihan uusia makuja täynnä, niin ainakin minulle tuotteiden valmistajat olivat osin uuden uutukaisia. Paketissa oli paljon ihanaa joista mainitsen heti suloisen pienet Miss Etoilen muffinivuoat! En edes tiennyt että näin pieniä vuokia on olemassa, söpöistäkin söpöimmät! Tämä osusi ja upposi, kiitos!!!
Paketissa vaikka mitä ja sanomattakin selvää että ihanaa <3
Olen itse allerginen pähkinöille joten annoin suklaapatukat suoraan miehelleni joka rakastaa pähkinöitä (ja suklaata)! Näin jokainen sai paketista jotain ihan omaa ja herkullista.

Lisää aineksia leivontaan!
Näistä neljästä tuotteesta olen ehkä uteliain tuon massan suhteen ja sitähän pitää kokeilla. 

En ole vielä keksinyt että mihin käytän pistaasipähkinät mutta todennäköisesti luovutan koko pussin miehelleni joka ehkä pistelee pähkinät mutkitta suihinsa. Pistaasipähkinöiden maku on minulle luonnollisesti täysin tuntematon joten jäin miettimään että ovatko pistaasipähkinät parhaimmillaan jälkiruokien ja leivonnaisten lisukkeina vai ihan naposteluna suoraan pussista. Vai onkohan sekin makuasia?
Lapsille minivaahtiksia ja tikkareita namisteluun. Bonuksena tämän päälle vielä paketti tusseja :)

Tusseihin liittyykin pieni tarina....

Kehuin lapsille että kuinka ihanaa kun koko perhe on huomioitu pakettia kootessa. Iskälle pähkinää, minulle kaikkea ihanaa leivontaan ja tytöille vielä herkkujen päälle bonuksena väritystussit!! 

Tytöt ottivatkin kiitollisina saamansa herkut sekä tussit kainaloon ja kipittävät omaan huoneeseensa. Hetken päästä nuorin tuli tussipaketti kädessään luokseni ja kysyi että mistä lähtien tusseilla on saanut piirtää kekseihin? Ihmettelin tovin että mitä neiti puhelee mutta selvisihän tuo aika sukkelasti. Ei ne väritystusseja olleet, vaan elintarviketusseja!!! No niin, saattaahan sitä erehtyä itse aikuinenkin! Onneksi on tarkkasilmäisiä ja fiksuja lapsia!


Alla vielä kooste super isosta paketista, 

kiitos nami-hiiri!

Kisan kakkossijan nappasivat nämä herkut


2 kommenttia:

 1. Uudemmasti kiitokset osallistumisesta ja onnittelut II palkintosijasta !
  On mukavaa, jos palkinto miellytti ja sille järjestyy käyttöä.....monin eri tavoin ;))))))

  Terveisin
  n-h

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) enköhän keksi käyttöä paketin sisällölle. Karkit ja pähkinät ovat korjattu jo parempiin suihin mutta vielä on monta ihanaa ainesosaa, ja tuotetta, jäljellä vaikka mihin leivontaan. Kiitos vielä s.postista, pieni infopaketti tuli tarpeeseen!

   Poista