maanantai 5. helmikuuta 2018

Spiderman kakku

mitoitettiin 15 hlölle, pohjana vaalea sokerikakkupohja johon täytteeksi toivottiin mansikkamoussea.
Kakkujen leipomisessa on se ihana puoli että melkeinpä aina pääsee tekemään jotain uutta. Erityisesti nämä poikien teemakakut ovat hyvällä tavalla haastavia ja avaavat samalla ihan uuden värisen näkökannan tähän vaaleanpunaiseen maailmaan joka hallitsee akkavallan mukaisesti meidän huushollia :)

Kakun koristeluun sain täysin vapaat kädet joten käytin jo monesti hyväksi todettuja karkkeja sekä suklaavalumaa. Pääpaino oli tietenkin itse teeman päähenkilössä eli Spidermanissa. Spidermanin toteuttaminen mietitytti pitkään, että ostaisinko valmiin hahmon vai tekisinkö itse. Valmis hahmo olisi helppo ja nopea ratkaisu joten päädyin valitsemaan tämän vähemmän helpon/nopean version. Näin koristeesta tulee samalla jotenkin henkilökohtaisempi ja juuri sellainen kuin (tai ainakin sinnepäin) on etukäteen ollut ajatuksissa. Tuumasta toimeen ja tällainen siitä tuli, ei lainkaan hassumpi :)


Näissä fiiliksissä toivotan vielä jälkikäteenkin 
ihanan makeaa synttäripäivää Johannekselle!Mukaan lähti vielä suolainen kinkkuvoileipäkakku, mitoitettu 15 hlölle.2 kommenttia:

  1. Ihan mahtavia kakkuja, oot kyllä taitava! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulta saa aina niin ihanaa palautetta. Kaunis kiitos ja mukavan aurinkoista viikon jatkoa :)

      Poista