keskiviikko 22. elokuuta 2018

Kimin valmistujaisten gluteeniton/laktoositon kakku

noudatti samaa teemaa suklaakakun kanssa.




Kakku mitoitettiin 17 hlön mukaan ja pohjana toimi vaalea sokerikakkupohja gluteenittomana. Täytteeksi valikoitui vadelma- ja vaniljamousse.

Koristelun suunnittelusta vastuun otti lähihoitajan avopuoliso joten mukailin parhaani mukaan hänen toiveitaan. Ehdoton toive oli kuitenkin se että kakussa pitää olla näkyvillä sydänkäyrä joka löytyy tatuoituna herra lähihoitajan käsivarresta. Ihana idea, joka piti ehdottomasti toteuttaa! Tämäkin kakku on selkeästi yksi suosikeistani ja tämän, sekä sen suklaakakun, valmistaminen oli oikeasti todella hauskaa ja mukaansa tempaavaa puuhaa!







Joskus vain kaikki menee oppikirjojen mukaisesti eikä edes helle saanut projektia lannistumaan. Ehkä vähän toi haastetta mutta sehän tuo lisää jännitystä ;)  Onnistumisen iloa joka tapauksessa parhaimmillaan. Parasta oli kuitenkin se, että valmistunut oli tyytyväinen kakkuihinsa. Se on se juttu mikä pitää tämän homman kasassa ja jonka vuoksi haluaa aina venyä parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen. Kiitos siitä että sain tämän projektin ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti