tiistai 16. helmikuuta 2016

PALKINTO, Lf (3. sija)

ihanan aurinkoinen päivä toi jo selkeästi lupausta keväästä ja lintujen taukoamaton liverrys vain vahvisti lupausta. Tuntuu kuin luonto olisi herännyt eloon joka tavalla. Harmikseni jouduin jättämään, jo tavaksi tulleen, aamulenkin väliin eilisen vatsakipuilun vuoksi joka piti yönkin "mukavasti" otteessaan. Olisi ollut niin ihanaa nautiskella raikkaasta ulkoilmasta. Niin tai näin, otin jokatapauksessa kipuilun sillä mielellä että tulipa katsottua yön pitkinä tunteina talven aikana tallennetut Rocky filmit. Ne kaksi viimeisintä Rockya. Kyllä, olen hulluna Rockyyn :)

Mutta asiaan! Tänään posti toi tullessaan paketin jossa oli tammikuun leivontahaasteen palkinto. Leivontahaasteen aiheena oli talvinen kakku tai cupcake. Päädyin tekemään Bambi aiheisen kakun jonka avulla sijoituin kolmanneksi. Samalla tuli testattua huippuhelppoa ja yksinkertaista vadelmapunaherukkatäytettä.

Paketista löytyi silikoninuolija, voiveitsi ja pöytäliina. Koskaan ei voi olla liikaa nuolijoita ja voiveitsiä joten nämä olivat erittäin tervetulleita täydennyksiä kaappeihini. Pöytäliinakin pääsee aikanaan käyttöön kunhan vain tulee juhlia joihin liina asettuu kauniisti väriensä puolesta."Palkintokakku", Bambi, löytyy täältä, klik :)


2 kommenttia: