sunnuntai 28. helmikuuta 2016

RIPPIKAKUT

tulivat kuin lahjana työn alle sillä olen kovasti odottanut saavani "projektin" jonka teemana olisi rippikakku taikka -leivos. Nyt kauan odotettu "tilaus" tuli ja vielä tuplana :)

Kakku oli pitkälti jo ideoitu joten minulle jäi oikeastaan vain toteutus ja ehkä pienen pieni sovellus/hienosäätö. Soveltamisessa olen jo suht näppärä joten se meni loistavasti siinä, jo ideoidun, rinnalla ;)  alunperin oli tarkoitus värjätä kaulintamassa, vaahtokarkin makuinen, hennon vaaleanpunaiseksi mutta hylkäsin sen vaihtoehdon koska massan värjääminen tasapintaiseksi on haasteellista. Ei mahdotonta mutta työläs ja sitäkautta haasteellinen. Kaulintamassa on ns jäykempi versio sokerimassasta joten päädyin pitämään massan valkoisena. Vähän mietitytti että tuleeko kakuista "kylmän" näköisiä kun kakut kuorrutetaan kauttaaltaan valkoisella mutta koska pinkki oli ehdoton toive ruusujen värinä niin totesin että pinkki tuo omalla tavallaan kaivattua vastapainoa puhtaan valkoiselle. Siihen vielä jotain muuta väriä lisänä/bonuksena niin valkoinen ei ole enää niin hallitseva väri tässä kokonaisuudessa.

Spesiaali tässä "projektissa" oli kamerat. Kamerat toivottiin hopeisina ja niinhän ne toki toteutin. Se olikin sitten oma lukunsa ja kameroita, tai jotain epämääräisiä kasoja, tuli tehtyä muutamia. En tiedä miten kamerat oikeasti onnistuivat sillä en ole kamera ihmisiä niinkuin kuvistanikin saattaa päätellä :)  -mutta uskoakseni (toivossa on hyvä elää) nuo menettelivät.

Kakut täytettiin takuuvarmalla kinuskipuolukkamoussella.
Lapsukainen vielä eilen, tänäänkö jo aikuinen? Ei, vaan nuoruus tulee ennen sitä, aika onnen etsimistä. Käy siihen mielin avoimin, saat kauniit kuvat muistoihin.


Koristeet;
- Renshaw, fuksianpinkki sokerimassa
- Renshaw, pinkki sokerimassa
- Renshaw, vaaleanpunainen sokerimassa
- Renshaw, vihreä (emerald green) sokerimassa
- Kaulintamassa, vaahtokarkin makuinen
- Efektisävy, Silver Saturn
- Efektisävy, tomuväri Black Magic
- Städter, kimallepulveri vaaleanpunainen
- Städter, kimallepulveri vihreä
- Koristejauhe, Twinkle White
- Dr Oetker, Cupcake Minipearls
- Isot kaunokirjaimet ja numerot painokoristemuotti
- Pienet kaunokirjaimet painokoristemuotti
- Silikonimuotti neljä ristiä
- Hortensia koristemuotit
- Ruusun terälehtimuotit, 4 kpl
- Confetin ruusunlehtimuotit, 3 kpl
- Confetin elintarvikeliimaEi kommentteja:

Lähetä kommentti