torstai 11. lokakuuta 2018

Pikkuveljen toiveesta kermakakku

jonka juttu on kakun päällä oleva laivamoottorituotannon kiertokanki-mäntäyhdistelmä (oikea sanahirviö siis :).
Tässä ollaan sellaisilla linjoilla että itse kakun teko oli äärimmäisen rentouttavaa puuhaa mutta koriste oli sitten oma lukunsa!

Minä kun en ole mikään insinööri-ihminen, enkä näköjään sellaiseksi tulekaan, sillä kyllähän tuo koriste oli se mikä aiheutti monia hauskoja tilanteita. Parasta ehkä oli se että koristeen arvattiin esittävän mm vessaharjaa ja pakoputkea :) :)  Eli lopputulemana sanoisin että suutari pysyköön lestissään ja kotileipuri leipokoon jatkossakin kakkuja!! Onneksi itse toiveen esittäjä kuitenkin tunnisti epämääräisen harjan sekä putken yhdistelmän olevan juuri se mitä oli toivonut (tai sitten hän vain halusi olla kohtelias ja päätteli että tuo "kasa" on se juttu mistä oli puhetta) joten eiköhän projekti ollut loppujen lopuksi ihan "jees"!
Sain kakkuun täysin "vapaat kädet", paitsi koristeen osalta, niin ulkonäkönsä kuin makumaailmansa puolesta joten valikoisin täytteeksi vadelma- ja kinuskimoussen salted caramel hipuilla. Näin jälkiviisaana sanoisin että suklaahiput olisivat saaneet olla vähän isompina sattumina moussen joukossa sillä se ikäänkuin hävisi mousseen jättäen purutuntuman melkeinpä olemattomaksi. Tämän pistän mieleen jatkossa.

Kakun kuorrutin kerman ja suklaakerman yhdistelmällä. Valuman toteutin tummasuklaakermaseosta apuna käyttäen. Koristeen lisäksi asettelin kakkuun lakumarenkeja, vaahtokarkkeja sekä Minnan valmistamia macaronseja karviastäytteellä. Kuin pisteeksi ii:n päälle lisäsin kakkuun tehosteeksi Confetin ihanat suklaahopeakuulat ja partytikut!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti