maanantai 7. tammikuuta 2019

Isänpäivän kermakakku

oli kakku jonka tein sydämellä ja uskon syvästi siihen että se myös näkyy kakussa. Siinä on kaikki rakastamani elementit. Burgundin väriset ruusut, kinuskia, suklaata ja mikä tärkeintä,  -ajatus.
Kakku on tosiaan viime vuoden puolella leivottu mutta sain vasta nyt itseäni niskasta kiinni ja päätin päivitellä tämän tammikuun näitä viime vuoden teoksia.

Tämän(kin) kakun osalta sain vapaat kädet kakun toteutukseen siinä puitteissa että sen tuli olla tuttuun tapaan gluteeniton ja laktoositon.

Kakku on mitoitettu 15 hlölle ja kakkupohjana toimii perunajauhopohja. Täytteenä aina iki-ihana puolukkakinuski. Koristeeksi valitsin lakumarengit joista jätin tällä kertaa salmiakkirouheen pois (vaikka mielestäni lakumacaronseihin kuuluu tulla kunnon ripaus rouhetta) sillä rouhe sisältää vehnää. Mukaan laitoin muutamia Minnalta ostettuja herkullisia macaronseja mustikkatäytteellä. Ja jotta isänpäivään tulisi jotain bling blingiä niin se hoitui helposti käyttämällä kultakimalteisia tähticocktailtikkuja. Mutta minusta kaikkein ihaninta tässä kakussa on edelleen nuo ruusut! Rakastan ruusuja yli kaiken ja etenkin näitä burgundin värisiä. Koska ruusut ovat ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti