sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Maaliskuun SLY paketti

ilmoitti tekstiviestitse tulostaan työpäivän hektisessä otteessa. Mikä ihana kevennys työpäivään joka oli taas hyvällä tavalla kiireinen. Työni on melkeinpä kuin harrastus joten koen että elän tavallaan unelmaani työnsaralla. Mutta, unelmasta toiseen eli paketin noutoon. Siellä se paketti odotti nätisti omassa pienessä lokerossaan ABC aseman pakettiautomaatissa, niin kuin helmikuussakin. Nappasin paketin jännityksellä mukaani todeten että se painoi jonkin verran...


harmikseni en päässyt heti "käsiksi" paketin koko sisältöön sillä ilta oli jo niin buukattu täyteen ohjelmaa että raotin paketin päätyä pikkaisen samalla kun vaihdoin pienessä matalalennossa työvaatteet juhlavaatteisiin. Paketti paljasti että odotettavissa olisi ainakin tonnikalaa, vaniljasokeria sekä tigerin muffinivuokia.... Tonnikalaa, mitä ihmettä???


Kunnes koitti sunnuntai aamu! Pääsin vihdoin pakettiini käsiksi ja mitä sieltä löytyikään! Kaurapuuroa, sitä meillä kuluu aamu- ja iltapaloina sekä leivonnaisissa. Kiitos ystäväni, tämä oli tarpeellinen ja käytännöllinen yllätys! Melkein voisin luulla että ystäväni on jollain mystisellä tavalla ajatustenlukija... Karamellisoitu maitotiiviste kun on ollut ostolistallani vaikka kuinka monesti mutta aina olen jättänyt sen hyllyyn. Miksi, en osaa sanoa. Tuote kiinnostaa ja kokeilunhaluni olisi suuri mutta koska tuote itsessään on "vieras" niin se on saanut jäädä hyllyyn vaikka sitä hypistelenkin ja se siellä ostoslistassa todellakin on ollut. Ihanaa, nyt se on myös kaapissani ja tulen kokeilemaan sitä! Samalla kun kokeilen tuotetta niin voin muuten perehtyä tsinuskitoffeen mutustelemiseen, nam :)


Lisänä oli pestoa joka on minulle täysin uusi tuttavuus. Eipä olen ennen kaapista löytynyt mutta nyt löytyy!! Olen ehkä sen verran kaavoihini kangistunut että en "osaa", enkä olevinani löydä kaupan hyllyiltä kuin niitä tuttuja ja "turvallisia" tuotteita esim. ruoan valmistukseen sekä leivontaan. Ehkä on jo aika lähteä kokeilemaan jotain uutta ja vanhaakin eli vaniljasokeria. Sitä meillä kuluu, lusikkakaupalla :)


Kaappiin tuli lisää "uutuuksia" eli Bonnen soseita, makuina mango sekä päärynä, joita en ole olevinani koskaan edes rekisteröinyt kaupan hyllyillä. Taidan todellakin kulkea laput silmilläni ;)  Bonnen soseet herätti luonnollisesti uteliaisuuteni että mihin näitä voisi käyttää ja vastaus löytyi muovitaskusta johon ystäväni oli laittanut useita reseptejä. Samalla selvisi muuten myös peston arvoitus ;) Tonnikala jäi vielä kummittelemaan niin että sen käyttötarkoitusta eivät useat reseptit paljastaneet mutta sille on jo osoite valmiina eli pizza kiittää ja kumartaa ;)


Maaliskuun paketista voisin sanoa että tämä oli todella, todella, mielenkiintoinen ja yllättävä kokonaisuus. Niin paljon uutta ja minulle ihmeellistä että tässä menee tovi sulatellessa kaikkea mitä kaapistani nyt löytyy! Bonuksena vielä kaiken tämän ihanuuden päälle sain käytännöllisen käsipyyhkeen. Niitä kuluu ja paljon! Etenkin viikonloput ovat käsipyyhkeiden juhla-aikaa joita pyykinpesukone saa sitten pestä urakalla alkuviikosta. Luulenpa että tämä maalis-huhtikuun vaihde on hyvinkin leivontarikasta aikaa sillä juhlimme tyttäreni 10 vuotis synttäreitä useaan otteeseen. On lähisuku x 2 päivää sekä bonuksena tyttäreni kaverisynttärit, kaikkea kivaa siis odotettavissa. Mutta, uskallanko kuitenkaan kokeilla uusia tuotteitani juhlien tarjottaviin.... Se jääköön arvoitukseksi :)


Paketista löytyi;
- Tonnikalaa säilykkeenä
- Kondensoitu maitotiiviste, karamellisoitu
- Tigerin muffinivuoat
- Nalle pikakaurahiutaleet
- Pesto
- Vaniljasokeri
- Kaakaojauhe
- Mangosose
- Päärynäsose
- Tsinuskitoffee x 3 kpl
- Tazzan kaakaojuomatiiviste x 2 kpl
- Käsipyyhe


Ja ensikuussahan sitten paljastuu kuka näitä ihanuuksia on lähettänyt helmi-, maalis- ja, pian jo tulevan, huhtikuun aikana. Paketit ovat lähteneet selvästikin ajatuksella mistä olen äärimmäisen iloinen joten jään odottamaan mielenkiinnolla huhtikuun SLY pakettia. 

8 kommenttia:

 1. Ihana ja monipuolinen paketti, mielenkiinnolla odotan mitä teet =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ystäväni yllätti minut kyllä täydellisesti paketillaan ja katsotaan mitä näistä aineksista ohjeineen saan kokoon tällä kierroksella!

   Poista
 2. Ihana teemapaketti ! Vesi kielellä, innokkaasti odotellaan mitä teet....
  Terkuin nami-hiiri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, paketti on täydellinen! Nyt kun vain saan ajatuksesta kiinni niin eiköhän näistä aineksista hyvää tule :)

   Poista
 3. Ajatuksella todellakin koottu =D Kiitos <3 Ajatus taisi olla pahasti kateissa kun ohjeita ja kirjettä kirjoittelin kun oli tarkoitus laittaa tonnaritäyte mukaan =D Mutta hyvä että purkille löytyi käyttöä ilman ohjettakin =)
  Onpas kiva kuulla että olen löytänyt pakettiisi sinulle uusia tuotteita vaikka ajattelin blogiasi ja tietojasi lukiessa että keksinkö mitään uutta ja mielenkiintoista =) Sama juttu täällä että liian usein tulee turvauduttua vanhaan tuttuun ja sen vuoksi sly onkin oiva keino joutua välillä mukavuusalueen ulkopuolelle =)
  Mukavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että olet löytänyt aikaa blogini "tutkimiseen" ja pitääkin vielä kerran todeta että osasit yllättää minut täysin! Tuo mukavuusalueen ulkopuolelle meno on välillä hankalaa kun on niin helppoa ja tuttua lähteä tekemään jo niitä aiempia sävellyksiä. Eritoten kun niitä osaa jo soveltaa ja maustaa omilla mieltymyksillä tietäen vähän että mikä ainesosa sopii minkäkin kanssa ja miltä lopputulos saattaisi maistua. Minulla olikin ajatuksena se, osittain, että liittyessäni rinkiin tulisi astuttua ulos siitä tutusta ja turvallisesta jauhojen sekamelskasta uusiin ulottuvuuksiin. Ja näin sitä stten mennään :) Mukavaa viikonloppua myös sinulle ja perheellesi!

   Poista