maanantai 24. kesäkuuta 2019

Anopin kermakakku

sai koristeeksi hurmaavat vohveliorkideat sekä muutamia macaronseja.








Gluteeniton ja laktoositon kakku on mitoitettu 12 henkilölle ja kakkupohjana toimi perunajauhopohjainen kakkupohja. Kakku on täytetty kinuskilla ja vadelmilla.

Teen gluteenittomat kakut aina perunajauhopohjaisena ellei toisin toivota. Hyvä vaihtoehto perunajauhopohjaiselle kakulle on myös Semperin finmix hieno jauhoseos sillä se ei sisällä vehnätärkkelystä. Gluteenittomissa jauheseoksissa on eroja joten ainesosaluettelo on hyvä tarkastaa jo siellä kaupassa jotta ei tule yllätyksiä.

Joskus myös kuulee sanottavan että gluteenittomat kakut eivät ole niin makoisia kuin vehnäpohjaiset kaverinsa mutta tämä ei todellakaan pidä paikkaansa. Mielestäni parhaimmat kakkupohjat ovat juurikin gluteenittomia ♥






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti