sunnuntai 21. helmikuuta 2016

RUNEBERGINTORTUT

ovat yllättäen lapsieni suosikkileivonnaisia joten niitä piti tehdä lisää. Mikä voisikaan olla sen parempi syy leipoa jotain makeaa :)

Myönnän kyllä että olen itsekin ihastunut Runebergintorttuihin, nimenomaan tähän versioon. Tässä versiossa en ole käyttänyt mantelia ja kostutus on toteutettu sokerivedellä (suosittelenkin käyttämään kostutukseen sokerivettä mikäli tortut ovat tarjolla myös lapsille). Yleisesti katsottuna Runebergintorttu kostutetaan konjakilla, rommilla taikka punssilla.  Itse en henkilökohtaisesti pidä alkoholista makuna/aromina joten sokerivesi on oikein loistava vaihtoehto edellämainituille. Toki, makuja on monia ja niistä ei sovi kiistellä joten jokainen varmasti löytää itselleen parhaan vaihtoehdon tässäkin asiassa.

Resepti torttuihin löytyy blogistani, klikkaamalla tätä :)



2 kommenttia:

  1. Onpa herkullisen näköisiä =) slysi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tällä reseptillä tulee kutakuinkin maukas versio kunhan muistaa kostuttaa tortun hyvin. Muutoin torttu jää kuivaksi. Vadelmahyydyke tuo oman twistinsä makuun ja on ollut tosi tykätty :)

      Poista