lauantai 21. tammikuuta 2017

Paloautokakku

huristeli aurinkoisessa talvisäässä Johanneksen syntymäpäiville.
Nyt se sitten tuli, paloautokakku toive! Voi jee, tätä olin odottanut ilon, ja kieltämättä pelonkin sekaisin, tuntein!

Minä joka en osaa edes piirtää autoa, saatikka paloautoa, niin sain vihdoin kokeilla miten se kakku taipuu auton muotoon! Ja ei sitten aloitettukaan ihan pienestä autosta vaan komeasta tulipunaisesta paloautosta.
Kun hommaan ryhtyy niin ei oikein tiedä mitä odottaa koska "projekti" on ensimmäinen laatuaan. Aikaa ei ollut juurikaan käytettävissä joten ei ollut mahdollista tehdä sitä prototyyppiä (eli harjoituskappaletta) ja lähteä siitä hifistelemään sekä kokeilemaan kaikkea pientä kivaa lisänippulaa tähän versioon. Huomasin senkin että vuorokaudessa loppuu tunnit kesken kun kieli keskellä suuta juoksee kilpaa kellon kanssa yön tunteina maalisuoralle huomaten että jotain on jätettävä aamuun jotta jaksaa tehdä työpäivän autontehtailun perään.

Aamu seitsemältä kello soi iloisesti jatkamaan projektia ja vieläkin mielessä pyöri kaikki mahdollinen lisäherkku mikä jäisi asentamatta paloautoon. Mistäköhän niitä lisätunteja saisi ostaa vuorokauteen???
Paloautokakku oli aamulla tasan 8:30 valmis ja lähti "tehtaalta" perusvarustuksilla Johanneksen syntymäpäiville!

Paloauton runko rakentui perussokeripohjasta ja täyteaineiksi asennettiin herkuista herkuin eli mustikka- ja vaniljamousse.Synttärionnittelut vielä näin jälkikäteen 
Johannekselle!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti