maanantai 29. toukokuuta 2017

Arvonta

Kakkutupa Mia on pukeutunut kesään ja päätti arpoa kesän, sekä yli 100 000 kävijämäärän, johdosta poikkeuksellisesti kaksi palkintoa!
Kakkutupa Mia on elellyt makeaa elämää hyvinkin aktiivisesti koko menneen talven ja kevään joten kesän koputellessa ovella päätin laittaa vispilät hetkeksi kaappiin. Ei niin, ettenkö leipoisi mitään mutta koska suomen suvi on lyhyt (ja toivottavasti lämmin tänä kesänä) niin haluan keskittyä ensisijaisesti nauttimaan kesästä että lapsieni seurasta.

Mutta pakko palata vielä tuohon kävijämäärään, 100 000! Ihan uskomatonta ja pistää hyvällä tavalla hiljaiseksi. Käsittämätön määrä kävijöitä, ottaen huomioon etenkin sen, että blogini tarjoaa hyvinkin yksinselitteisiä, ja perinteisiäkin leivonnaisia, samalla painottuen melkeinpä kokonaan vain makeaan puoleen. Blogi tarjoaa niitä helmiä joita kukaan kotikokki ei näemmä ole unohtanut vuosien varrella kuten mokkapalat, tiikerikakku sekä peruspulla. Näitä perusleivonnaisia voi aina halutessaan tuunata tämän päivän trendeihin ja käyttää makupareina mitä uskomattomampia ainesosia. Sitä makujen sinfoniaa parhaimmillaan.

Kakkutupa Mian löydät myös Instagramista sekä facebookista!


Kaunis kiitos vielä kerran kävijöille, unohtamatta lukijoitani, ja pidemmittä puheitta siirrytään itse palkintoihin samalla kerraten arvonnan säännöt. 


Arvonnan palkinnot;

1. palkinto
Emma Iivanaisen leivontakirja, Emman makeat piirakat *
Kirja on julkaistu 2016 ja 125 sivuinen kirja keskittyy herkullisiin ja makeisiin piirakoihin. Kirjasta löytyykin näin toinen toistaan herkullisempia ohjeita jotka suorastaan huutaa tulla leivotuksi. Miltä kuulostaa näin kesän kynnyksellä esim. vaniljainen mansikkatorttu? Tai hurmaava, vadelmainen brita-piirakka? Hyvältä, eikö vain?!
2. palkinto
* Nordic Waren klassisen kaunis ja korkealaatuinen kahvikakkuvuoka *
Joka sattumoisin löytyy kaapistani kaksin kappalein. Itse en tee kahdella samanlaisella/kokoisella vuoalla mitään joten mielestäni on itseoikeus arpoa vuoka jollekin teistä. Vuoka tulee voidella ennen paistamista, sen voi myös korppujauhottaa. Vuoka on käsinpestävä. Vuoan vetoisuus on n. 2,5 litraa.

* Städterin 6 kpl:n kakkupaperipakkaus, halkaisijaltaan 28 cm *

Arvonnan säännöt;

- Osallistumisaika on 29.5. - 4.6.2017. Voittajan nimen julkaisen blogissani 7.6.2017 mennessä.

- Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen. Kerro lapsuutesi paras makea makumuistosi ja jaa halutessasi resepti meidän kaikkien innokkaiden herkkusuiden testattavaksi. Yksi kommentti/henkilö. Jätä kommenttisi yhteyteen sähköpostiosoitteesi.

- Arvon voittajat satunnaisnumerogeneraattorilla (random.org) ja olen voittajiin sähköpostitse yhteydessä arvonnan päätyttyä. Mikäli en saa voittajiin yhteyttä viikon kuluessa arvonnan päättymisestä, arvon uudet voittajat!

- Arvontaan voi osallistua kuka tahansa mutta lähetän palkinnon vain kotimaiseen osoitteeseen (Suomi).

- Arvonnan palkinnon toimitan postilähetyksenä. En ole vastuussa mahdollisista toimituksen aikana tapahtuneista vaurioista tai postin hukkaamasta lähetyksestä.12 kommenttia:

 1. Kesän ensimmäisistä mansikoista leivottu mansikkakermakakku.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Muistan, että aina on meillä syöty mansikoita ja vaniljajädeä kesällä. Manssut pilkotaan pieniksi, ja siihen kylkeen vaniljajädesiivu. Eipä sen kummempaa ohjetta tuohon herkkuun ole :) lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mamman kanssa leivottu kahvikakku vanhasta punakantisesta keittokirjasta 😊 minna.korppinen@gmail.com Olen reissussa kesäkuussa pari viikkoa jos onni potkaisee 😉

  VastaaPoista
 4. Mamman kanssa leivottu kahvikakku vanhasta punakantisesta keittokirjasta 😊 minna.korppinen@gmail.com Olen reissussa kesäkuussa pari viikkoa jos onni potkaisee 😉

  VastaaPoista
 5. Parhaiten on jäänyt mieleen se, kun papalla oli aina tarjottavana kettukarkkeja :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Kyllä se kotimaisista mansikoista tehty kesän eka kakku maistuu aina parhaimmalta :)
  Tiia74@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Hedelmä-mix kermakakku on jäänyt parhaiten mieleen :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Äidin avustuksella perkasin mansikoita talveksi pakkaseen.. suuriosa meni kylläkin suoraan suuhun. Ja täytyihän sitä nyt pannaria myöskin tehdä, kermavaahdon ja tuoreiden mansikoiden kera. Niiltä maistuu kesä, nam.☺️
  elinasallialeksandra.syri@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Kyllä se oli ehdottomasti kesän ensimmäinen raparperipiirakka. Siitä lähti marjoilla ja hedelmillä rytmitetty kesäkausi liikkeelle. Meillä kun ei ollut kunnon pakastintilaa, joten kaikenlaiset marjat olivat todellakin kausiherkkua.
  Mukana arvonnassa.
  vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
 10. Kaneliässät! Äiti ei kovin montaa sorttia makeita leiponut mutta ässät ja ihan peruskääretorttu maistuivat aina yhtä hyviltä. Ja maistuvat vieläkin! T. atzalea

  VastaaPoista
 11. Mummon pannukakun makua mansikkahillolla ei voita kyllä mikään tänäkään päivänä =D. Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Mummon pannukakun makua mansikkahillolla ei voita kyllä mikään tänäkään päivänä =D. Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista