lauantai 6. toukokuuta 2017

Emilian Hello Kitty kakku

täytettiin kinuskin ja puolukan hurmaavalla liitolla.
Emilia äiti soitti ja toivoi että leipoisin Emilialle syntymäpäiväkakun.

Emilia täyttää 3 ja äidin toiveesta kakun koristelu saisi olla sellainen herkullinen, karkkivoittoinen kermakakku. Karkkikakun idea oli lähtenyt siitä kun Emilian äiti oli nähnyt serkkuni pojalle leipomani Ryhmä Hau karkkikakun. Hän toivoi samantapaista Emilialle mutta vain Hello Kitty aiheisena.

Emilian karkkikakkuun ripauttelin herkullisia vaahtokarkkeja, kuorrutettuja suklaakarkkeja, hedelmäkarkkeja, marenkia ja candy meltsistä muokattuja suklaalastuja. Koska Emilian syntymäpäivä on vappuna halusin tuoda kakkuun pientä vappu meininkiä. Ja sehän onnistui loistavasti tekemällä näitä maukkaan meheviä uunidonitseja minimuodossa. Ihanan överiä, pinkkiä, kimalletta ja kaikkea älyttömän kivaa! Olisin voinut itsellenikin tehdä tällaisen kakun!!!Emilian lempiväri on pinkki joten värimaailma oli hyvin helppo valita, valkoista ja pinkkiä.

Tietenkin, pienet tytöthän rakastaa pinkkiä (ja vähän isommatkin)! Pienenä lisäbonuksena lisäsin kakkuun hopean värisiä pitsiperhosia jotka täydensivät mielestäni niin ihanasti tätä pinkkiä unelmaa että ne oli aivan pakko lisätä kakkuun.
Kuten kaikki tietää niin perhosilla on tapana lentää ja niin lensi nämäkin perhoset.... toinen perhonen niin kauas että se mätkähti juuri sopivasti märkään maahan kun Emilian äiti tuli ulko-ovelle vastaanottamaan kakkua. Siinä sitten katseltiin perhosen lentoa todeten että no, perhoset lentää :) Toisen perhosen sain onneksi kiinni niin että se jäi kaunistamaan kakkua. Tästä oppineena liimaan vastedes perhoset aina kiinni....


Oikein Paljon Onnea 
Emilialle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti