sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Vernerin ristiäiskakku

toivottiin pienen pienenä kakkusena joka saisi olla kahvipöydän helmenä.Vernerin äiti antoi täydellisesti vapaat kädet kakun suhteen, joten ulkonäkö ja makumaailma oli oma valintani.

Ajatus siitä että saan toteuttaa täysin omaa käsialaani oli kieltämättä vastustamaton joten tämä "projekti" oli erittäin mieluinen toteuttaa. Päätin jo heti alkumetreillä että käytän kakkuun Vispilänkaupasta, joka suureksi harmikseni on lopettanut toimintansa, saamaani Baroc pitsimattoa joka on mielestäni edelleen se kaunein pitsimatto. Pitsin valmistin Confetin valkoisesti pitsiaineesta joka onnistuu aina täydellisesti ja on helppo käsitellä, että valmistaa.
Kakun kuorrutin Renshawn vaaleansinisen sokerimassan ja vaahtokarkinmakuisen kaulintamassan sekoituksella. Näin sain massasta juuri sen värisen kuin halusin ja massan koostumuksesta tuli hyvin käsiteltävä. Renshaw on massana mielestäni aika löysää ja repeilee helposti kakun yläosasta (ainakin minulla) joten omaan käsituntumaani tämä pieni cocktail on täysi kymppi. Makuasioita tosin nämäkin, en rupea siitä kiistelemään.

Kyseessä on ristiäiskakku niin mielestäni kakussa kuuluu olla kukkia, edes vähän. Valitsin tällä kertaa pieniä ja siroja hortensioita jotka täydensivät hyvin kakun kokonaisuutta. Ruusutkin kävivät mielessä mutta jotenkin hortensiat istuivat tähän kakkuun kuin nenä päähän. Lopputulemana kakku oli täysin tasapainossa, niin värien kuin koristelun suhteen. Omaan silmääni juuri hyvä. Ja mikä parasta, Vernerin äiti oli tyytyväinen.
Onnea vielä koko perheelle ihanasta pojasta!Pieni kukkakimppu kuvien taustalla on kukkahuone Augustan sitoma. Augusta on paikallinen kukkakauppa josta saa aina hyvää palvelua ja yllättävät kukkatilauksetkin hoituvat nopeasti.

Kiitos Niina upeista kimpuista ja loistavasta asiakaspalvelusta!

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti