sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

KINUSKI-PUOLUKKA JUUSTOKAKKU

on ollut yksi suosituimmista juustokakuista kotikeittiöissäni. Jopa niin hyvää että olen tätä itsekin uskaltautunut maistamaan ja syönytkin yhden kokonaisen siivun. Kuten arvata saattaa niin en ole henkilökohtaisesti juustokakkujen ystävä, joten juustokakkujen leivonta ei ole ollut numero yksi listallani. Nyt kun olen hieman perehtynyt juustokakkujen maailmaan niin olen löytänyt sieltä suosikkini ja inspiraationi lähteen. Juustokakkuja teen jatkossakin.


Koristeet;
- Renshaw, vaaleansininen sokerimassa
- Renshaw, musta sokerimassa
- Kaulintamassa, vaahtokarkin makuinen
- Efektisävy, helmiäinen Vanilla Mist
- Wilton, sokerihelmet kulta 
- Confetin lumihiutalemuotit, 3 kpl
- kaksi osainen silikonimuotti, petunia
- iso jääkristalli muotti
- Confetin elintarvikeliima
- Iso tylla, Wiltonin 1M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti