torstai 21. tammikuuta 2016

SUKLAAMUFFINIT

valmistui nimpparisankarin toiveesta. Pikku sankarini ei pidä täyte- eikä voileipäkakuista niin tein hänelle herkun josta hän pitää! Sitä paitsi, eihän juhlapöytä ole mitään jos sankarille ei löydy mieluista suupalaa! Tosin, maistui nämä muillekin ;)

Sankarin ohjeistuksen mukaan jokaiseen yksittäiseen muffiniin piilotettiin ns suklaasydän eli pala suklaata. Päälle pursottelin herkullista suklaakuorrutetta jonka sai lusikoida suuhunsa ennen kuin pääsee käsiksi itse asiaan eli muffiniin ja sen makeaan suklaasydämeen. Muffinit koristeltiin kaulintamassasta tehdyillä lumihiutaleilla sekä hortensioilla. Hortensiat säivät värinsä Pacific Blue sävyisellä helmiäis efektisävyllä.

Muffinitaikinan kaadoin iki-ihaniin frozen muffinivuokiin jotka löysimme tyttöjen kanssa Citymarketin valikoimasta. Yllätyksekseni muffinivuoat olivat ns. paksua ja ryhdikästä paperia. Mikä ihana yllätys sillä em ominaisuuden vuoksi (paksu paperi, oletan) suklaataikinan rasva ei päässyt läpäisemään muffinipaperivuokaa. Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin rasvan läpi tunkeminen muffinipaperivuoasta. Toki, muffiniopaperivuokia voi latoa useampia päällekkäin, näin se ensimmäinen ikävämmän näköinen rasvainen muffinipaperivuoka ei hypi silmille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti