torstai 17. maaliskuuta 2016

SUKLAAMUFFINIT

jatkavat muffinien paraatikulkua kotikeittiössäni. Muffineita syntyy kuin liukuhihnalta ikään, sen verran kivaa tämä leipominen on. Kun on rajattomia mahdollisuuksia ja halu kokeilla uusia makuyhdistelmiä niin eipä siinä auta muu kuin laittaa jauhot pöllyämään ja katsoa mitä sieltä uunista putkahtaa ulos.
Tein edellispäivänä vaniljamuffineita joihin pursotin karamellisoitua maitotiivistettä ja ihastuin niin suuresti tuotteen makuun että halusin ehdottomasti kokeilla tuotetta myös suklaisiin versioihin (kuinka ollakaan). Omaan makuuni tämä ei ollut paras yhdistelmä, mistä olen yllättynyt, sillä olenhan vannoutunut suklaan ja kinuskin ystävä. Olin jotenkin täysin varma että löytäisin jotain sanomattoman herkullista, ettei tälle löytyisi edes adjektiivia kuvaamaan makua. Pieni pettymyshän se oli että makuyhdistelmä ei toiminutkaan, niin hyvin kuin olin sen jo mielessäni ajatellut, mutta yhtä kaikki sillä muffinit tuli syötyä. Muffinit tein tällä reseptillä. Muffinien päälle pursotin kinuskikermakierteet Wiltonin 1M tyllalla. Päälle ripottelin muutamia Dr Oetkerin Cupcake minipearls sokerihelmiä.
2 kommenttia:

  1. Näyttää kyllä sairaan hyvältä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, näyttävät hyviltä ja maistuivat toki mutta jokin jäi puuttumaan... Kunhan synttärit ym juhlallisuudet on koluttu läpi niin taidan perehtyä vielä suklaan ja kinuskin liittoon ;)

      Poista