tiistai 15. maaliskuuta 2016

AURINGONKUKKASUKLAAMUFFINIT

oli pakko tehdä jo ihan siksikin että sly:ni lähettämät muffinivuoat olivat niin kauniita, ehdottomasti kevään ja tulevan pääsiäisen väreissä, mutta myös inspiraatio tulevaan syksyyn. Muffinivuoat itsessään näyttävät suurilta auringonkukilta jotka ovat puhjenneet kukkaan reilusti etuajassa. Auringonkukat ovat luonnossa upeita, näyttäviä kukkasia ja näihin vuokiin suklainen muffinitaikina asettui kuin itsestään. Näillä puheilla nimesin muffinit Auringonkukkasuklaamuffineiksi ja nyt mietinkin että mistä näitä ihania, inspiroivia, vuokia voi ostaa? Mahtaisiko sly:ni vinkata jotain tämän ihmetyksen tiimoilta...
Muffineilla ei itsessään ole taikinan puolesta mitään tekemistä auringonkukkien kanssa mutta vuoka ohjasi minut nimeämään muffinit tällä tavoin.  Muffinit tein gluteenittomana ja reseptin näihin herkullisiin Auringonkukkasuklaamuffineihin löydät täältä.

2 kommenttia:

  1. Oletpa ahkeroinut kovasti =) Kauniita auringonkukkasia olet tehnyt. =) Vuoat on Tigerista. Jos ei sieltä löydy niin vinkkaa niin käyn tyhjentämässä täällä hyllyä =) Muistaakseni pinkkiä ja vihreää keltaisen lisäksi =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kevätauringon myötä innostuin leipomaan urakalla muffineita. Samalla kun luin kommenttiasi niin tuli heti mieleen että paketissahan lukee Tiger ja olin vielä itse kirjoittanut sly postaukseen että vuoat ovat Tigerin :) Tätä se välillä on kun on niin monta asiaa mielessä ;) mutta joo, meidän lähellä on Tiger. Tuossa Raision Myllyssä. Taidan käydä kurkkaamassa ensiviikolla josko löytäisin näitä ihanuuksia lisää.

      Poista