sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

BANOFFEE MUFFINIT

herättivät ensimmäiseksi epäillyn siitä että tuleeko muffineista liian makeita. Banaani ja toffee yhdessä ovat kyllä vastustamaton yhdistelmä mutta toimiiko se sittenkään tässä koostumuksessa?

On mielestäni mahtavaa että ihmiset lähtevät rohkeasti hakemaan makujen eri sävyjä ja eri koostumuksia, eritoten muffinien suhteen. Muffinit ovat minun juttuni, kakkujen lisäksi, joten näiden soveltaminen on rakkainta puuhaani. Tein banoffee tyyppisiä muffineja ensimmäistä kertaa ja taikina rakentui perusohjeella johon lisättiin yksiselitteisesti banaania, kuinka ollakkaan :)

Banoffee kätkee sydämekseen toffeeta, kuten jo nimikin antaa ymmärtää. Kuorrute on mielestäni jokaisen omissa käsissä, ja makumaailmoissa, mutta minä tein kuorrutteen itsekeitetyllä kinuskilla. Kinuski on parasta kun se tekee itse, ihan alusta loppuun. En osta kaupasta valmiita "paketteja" lainkaan. Lisäsin kinuskin kaveriksi myös kermaa joten muffinit saivat ns. tuplaväripursotuksen tämän ajatuksen myötä.

Lopputuloksena banoffee kokeiluun voin kertoa että suurin yllätys oli se, että nämä eivät olleetkaan niin makeita kuin mitä etukäteen epäilin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti