perjantai 8. huhtikuuta 2016

Huhtikuun SLY paketti

piippasi tekstiviestiä juuri sopivasti ruokatauolla. Olin odottanutkin viestiä jo muutamana päivänä, kieltämättä :) Parini on ollut tosin aina ajoissa liikenteessä, pakettien lähetyksien suhteen.  Mutta koska jännitys ja odotus on niin kutkuttava niin sitä selaa jo tekstiviestejä kuun alkupäivinä, että joko paketti olisi saapunut ABC aseman pakettiautomaattiin!


Työpäivän jälkeen ajelin siis ABC:lle ja hain pikapikaa paketin mukaan kotimatkalle ja siitä päästiinkin sitten itseasiaan! Olin päättänyt että otan kuvan paketista, kun saamani tuotteet ovat vielä nätisti paikoillaan paketissaan, mutta muistin tämän päätökseni vasta siinä vaiheessa kun tuotteet olivat nätissä pinossa pirttipöydällä. Hämmennyin niin paljon paketin sisällöstä että luulen kuvaamisen jääneen sen vuoksi taka-alalle. Tomusokeria, ruokasoodaa ja maissitärkkelystä. Loistavaa, näitä menee. Vanilja-aromi oli yllätys sillä en ole koskaan kokeillut kyseistä ainesosaa tässä muodossa. Toki vaniljasokeri on yhtä tuttua kuin kaurapuuron syönti mutta tämä oli kiva lisä pakettiin, kiitos!


Tässä on hämmennykseni syy, jos joku huomasi lukiessaan äskeistä kappaletta että kuvaaminen unohtui hämmennykseni vuoksi. Parini on ajatustenlukija, olen siitä melkoisen varma, sillä Oreot ja reseptit olivat to do listallani. En ollut vain päättänyt että millä ohjeella tekisin Oreo muffinit. Nyt tiedän! Niin mahtavaa, hihkuin ilosta ja olen täysin varma että meillä on pian uunissa Oreo muffinit kypsymässä, nam ja vielä kerran nam :)  Paketissa tulleet reseptit olivat muutenkin verrattavissa hienoisesti lottovoittoon! Resepteissä oli Oreo keksien innoittamana neljä eri reseptiä, mitä mahtavuutta! Lisäksi pinosta löytyi vielä Hi-Hat muffinit ja Banoffee reseptit. Oreot, muffinit ja kinuski.... täydellistä makujen sinfoniaa. Kiitos parilleni!!


Makeaa ja lisää makeaa eli täyttä herkkua ja varmasti käyttöön menevää jo hyvinkin pian sillä meidän kaapissa ei suklaa vanhene. Mukaan tuli vielä yleispuhdistusliinoja joille on aina käyttöä.


Sitten on tullut aika jolloin pitänee paljastaa pakettieni takana oleva ystävä,
mutta sitä ennen vielä pieni "tarinatuokio" :)

En oikein tiennyt mitä odottaa kun liityin tähän rinkiin (olen siis ensimmäistä kertaa mukana). Lähdin ehkäpä sillä ajatuksella mukaan että saisin uusia ainesosia resepteineen kokeiluun. SLY on ollut kuitenkin enemmän kuin reseptejä taikka uudet ainesosat kaapin kautta käyttöön. SLY:n kautta olen löytänyt paljon ihania, rajattomia ideoita täynnä olevia blogeja, joissa sisältönä on vaikka mitä upeaa niin leivonnan kuin käsityönkin saralla. Kaikenkaikkiaan, mahtavia ideoita toteutuksineen.

Ja sitten....olen ollut suunnattoman onnekas kuin sain parikseni ensimmäiselle SLY kierrokselleni aivan mahtavan, ja ajatuksella mukana olleen, ystävän. Haikeana ja tietenkin hyvillä mielin paljastan ystäväni eli kiitos Kati. Katin eli Wiivuskan löydät blogista http://wiivuskan.blogspot.fi/. Kiitos näistä kolmesta upeasta paketista! Näissä ajatuksissa toivon Katille oikein aurinkoista kevättä ja kesän odotusta. 


Paketti sisälsi;
- Maissitärkkelys
- Tomusokeri
- Ruokasooda
- Vanilja-aromi
- Oreo keksit x 2
- Maitosuklaa
- Tummasuklaa
- Muffinivuokia
- Yleispuhdistusliinoja

4 kommenttia:

 1. Ihana paketti ja tosi herkulta kuulostavia reseptejä =) Tää on koukuttavaa puuhaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtavia ja todellakin herkullisia reseptejä. Tuossa ne odottaa pöydällä tekijäänsä vielä tovin.

   Poista
 2. Erinomaisen hienosti räätälöity teemapaketti!
  Hauskasti kirjoitettu, tyylikkäästi kuvattu postaus! Nyt vain odotellaan miten toteuttelet saamasi herkkureseptit!
  Terkuin n-h
  http://nami-hiiri.vuodatus.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Innolla odotan että saan reseptejä työn alle. Ensiviikolla toivon mukaan löytyy aikaa toteuttaa ensimmäinen Oreo muffiniresepti todeksi. Jos niitä Oreo keksejä sitten vielä on kun ovat sopineet kahvin kaveriksi niin hyvin... Saattaa olla että pitänee kaupan kautta hakea keksejä lisää ;)

   Poista