perjantai 9. syyskuuta 2016

Blogini syntymäpäiväkakku

on se kakku jonka elementtejä raotin aikaisemmassa postauksessa (donitsit).
Sain Vispilänkaupan Eijalta testattavaksi kultaisen pitsiaineen sekä baroc aiheisen pitsimaton ja ne ovat odottaneet oikeaa hetkeä toteutuakseen. Halusin tehdä saamillani tuotteilla jotain sellaista missä olisi "sitä jotain" sillä tiesin heti nähtyäni tuotteet, Vispilänkaupan verkkosivuilla, että näistä syntyy jotain kaunista. Mutta miten, se ei ollut vielä tuossa vaiheessa hahmottunut kokonaisuudeksi.

Tein taustatyötä tulevalle projektilleni useina alkuyön hiljaisina tunteina ja pikkuhiljaa sain langanpäästä kiinni. Instagram ja pinterest tarjoavat muuten upean aitiopaikan tällaisille projekteille, ja antavat ideoita aivan mielettömästi, mutta loppujen lopuksi olen löytänyt oman kädenjälkeni jota mieluusti seuraan.
Tässä kakussa on kaikki elementit joista pidän. Värit ja sävyt taiteilevat täydellisessä tasapainossa keskenään sekä kukat tuovat kaipaamaani herkkyyttä. Kultainen, säkenöivä pitsi kietoo taitavasti kaikki kakun elementit yhteen. Tässä kokonaisuudessa ei ole mitään liikaa, eikä mitään liian vähän.

Kakun täytteeksi valikoitui itseoikeutetusti meidän perheen suosikkimaku, puolukkakinuskimousse.

Kaunis kiitos vielä Eijalle sillä ilman yllä mainittuja tuotteita (pitsiaine ja pitsimatto) tämä kokonaisuus ei olisi ollut läheskään näin täydellinen! Kiitos!


Kakkutupa Mia on nyt 1 vuotias!

Näissä tunnelmissa toivotan ihanan aurinkoista syksyä kaikille blogini satunnaisille ohikulkijoille sekä lukijoille! Käy kurkkaamassa myös instagramissa leivonnaisteni kuvia.

Tulossa vielä arvontaa synttärien kunniaksi, siitä ensiviikon aikana pieni infopostaus!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti