perjantai 16. syyskuuta 2016

Syyskuun SLY paketti

ilmestyi yllättäen postilaatikkoon ja toi mukanaan luettavaa sekä maisteltavaa.
Kirjekuoreen oli sujautettu Maku lehti (nro 5/2016) sekä k-ruokakauppojen ilmaisjakeluna saatava Ruoka lehti. Slyni arveli että minulla saattaisi olla Ruoka lehti ja oikeassa hän olikin :)

Maku lehti oli ihana yllätys, etenkin kun tilausjaksoni alkoi vasta numerosta 6! Kiitos lehdestä, ihania reseptejä. Huomatkaa muuten nuo ylisöpöt "muffinikuvitteiset vilkkumerkit" Maku lehden sivuilla (ei kyllä oikein näy kuvassa, mutta siellä ihan yläkulmassa häämöttävät pienen pieninä epäselvinä pisteinä). Vilkkumerkit johdattivat minut pieninä vinkkauksina mm. sipulipiirakan sekä porkkanakakun resepteihin. Porkkanakakku jäi erityisesti mieleeni ja saattaa olla että se ilmestyy to do listalleni hyvinkin pian ;)

Yllätyksenä saapui myös ystäväni printtaamat reseptit lihapiirakoihin, kahdella erityyppisellä reseptillä. Kiitos vaivannäöstäsi ja luulenpa että näistä jompaa kumpaa tulee testattua.
Kuoressa oli mukana myös pieni saatekirje johon oli printattu kaunis syksyinen kuva teksteineen ja sitten.... mitä muuta ihanuutta kuoresta löytyikään?! Niiin minun näköiset muffiniaiheiset servetit! Voi kuinka mahtavaa, kiitos näistä. En varmaan raaski näitä käyttää?!

Koska syyskuun "paketti" oli selvästi lehtipainotteinen niin ystäväni oli huomaavaisesti laittanut mukaan Kismetin jonka taidan mussuttaa hetkenä jolloin pääsen käpertymään sohvalle lehdet sylissäni. Mukavia, herkullisia, lukuhetkiä tiedossa.
Mukaan oli tullut vielä mausteitakin jotka esittäytyvät tässä. Mustapippuri ja paprikaa jauhettuna. Nämä taitavat liittyä lihapiirakka resepteihin....

Kaunis kiitos tästä isosta lukupaketista herkkuine ja mausteineen. Innolla jo odotan lokakuun pakettia. Mitä ihmettä ja ihanaa lokakuun paketista voikaan löytyä? Mutta ennen jännittävää paljastuksen sisältävää pakettia mietin syyskuun lehtien, sekä sly:ni tulostamien reseptien, tarjoamaa valikoimaa. Mitä niistä leipoisinkaan?


Vielä jäi mietityttämään... mistä noita söpöjä vilkkumerkkejä saa????


Tässä vielä koko kirjekuoren sisältö!
Ruoka lehti
Maku lehti
Muffiniaiheiset servetit
Kismet
Paprikaa jauhettuna
Mustapippuri

2 kommenttia: