torstai 8. syyskuuta 2016

Pionit & ruusut

ovat luonnollisessa olomuodossaan äärettömän herkkiä, kauniita kukkasia. Ne inspiroivat ulkonäöllään luomaan jotain erityistä myös näin sokerimassamuodossa.



Pioneja tulee tehtyä harvemmin mutta kun inspiraatio iskee niin pioneja syntyy useampi kappale. Tällä kertaa pionit valmistuivat useissa eri väreissä, aavistuksen pastellimaisissa, hempeissä sävyissä.

Pioneita voi tehdä erityyppisillä muoteilla joita löydät leivonta-alan erikoistarvikeliikkeistä. Esim. Confetista löytyy seuraavanlaiset muotit, Pioni -koristelumuotit sekä Wiltonin pioni-koristelumuottisetti.




Ruusut tuovat juhliin, elämän tärkeimpiin hetkiin, suurta herkkyyttä ja kauneutta. Ne kuuluvat ilon ja onnen hetkiin. Ne kuuluvat hetkiin jolloin astuu esiin odottamaton, sanaton suru.

Ruusuissa on myös pala arkea, ystävänpäivää, syntymäpäivää jne. Siksi ruusu.



Ruusuja voi tehdä omin käsin, ilman sen kummempia tarvikkeita. Mikäli kuitenkin haluaa valmistaa ruusuja muoteilla niin ruusumuotteja löytyy luonnollisesti leivonta-alan erikoistarvikeliikkeistä sekä isoimmista, hyvin varustelluista päivittäistavaraliikkeistä.

Leivonta-alan erikoistarvikeliikkeet myyvät tähän tarkoitukseen soveltuvia muotteja useita erityyppisiä, niistä mainittakoon muutamia, esimerkkinä Confetin omenankukka ja ruusumuotit. Tämä muotti on siitä kiva että sillä voit tehdä erityyppisiä kukkasia. Käyttö ei siis rajoitu pelkästään ruusujen valmistamiseen.

Seuraavana hyvänä vaihtoehtona on helppo ruusumuotti joita löytyy kahdessa eri koossa. Muotin kuvauksesta löytyy linkki josta pystyy tarvittaessa katsomaan käyttöohjevideon. Näppärää!


Lopputulemana vielä; 
 Jokainen löytää kokeilemalla sen oman tapansa valmistaa kauniita ja näyttäviä kukkasia. On ne sitten pioneja, ruusuja tai täysin muita kukkasia. On ne sitten tehty muotilla tai käsin. 

Luonnossa mikään ei ole toisensa kopio vaan jokainen on ainutlaatuinen, oma yksilönsä.

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti