tiistai 7. maaliskuuta 2017

Overwatch

on yksi suosituimmista peleistä ja näin peli tuli minullekin tutuksi, ainakin nimensä ja logonsa verran.
Lasten kakuissa on aina se kiva juttu että koskaan ei tiedä mikä kakun teema tulee olemaan ja hauskinta tässä kaikessa on se että sitä oppii itsekin uutta ja katse avartuu kummasti eri teemojen suhteen. Tämänkin kakun keskustelu alkoi jotenkin näin.... Overwatch... ööö, ok, tota mikäköhän se on??? Onko sulla kuvaa siitä?

Puhelun edetessä teema aukeni ja haastavinta tässä kakussa oli selvästi pelinmukaiset aseet. Sanottakoon se heti tässä ja nyt, että minusta ei ole aseiden tekijäksi! Toivottavasti synttärisankari tunnisti nuo ns "aseet".
Kakun teema oli siis Overwatch. Makumaailmaa hieman haettiin mutta sekin löytyi ja päädyttiin punaherukka- sekä vaniljamoussen herkulliseen yhdistelmään. Punaherukka oli ollut erityisesti lasten äidin makuun. Toivottavasti oli maistunut myös vieraille.

Samaan perheeseen, Matiaksen pikkusiskolle, lähti tämä koirakakku joten päätin noudattaa tässäkin kakussa liukuvärjäystä ja lisäilemällä, kakun alareunaan, värimaailmaan sopivia amerikanpastilleja että pehmeitä sokerihelmiä. Näin kakut sopivat samaan kahvipöytään oikein loistavasti vaikka teemat ja värit noin muuten olivatkin täysin erityyppisiä/värisiä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti