keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Matiaksen Samppakakku

hehkui punaisen, oranssin ja keltaisen sävyissä.
Matiaksen kakku toivottiin tänä vuonna Ryhmä Hau teemalla ja johtohahmoksi toivottiin Samppaa. Kakkutoive tuli sen verran viime tippaan että Samppa jäi tekemättä (yleensä teen koristeet aina itse, alusta loppuun) ja päädyin ostamaan Sampan valmiina kakkukoristeena Confetista. Samppaa lukuunottamatta sain jälleen kerran vapaat kädet toteuttaa kakun ulkonäköä. Täytetoivomus oli kuitenkin selvä ja kakku täytettiin kirpeän punaherukan ja makean persikan liitolla.

Kakkuun halusin jotain uutta, mitä en ole aiemmin tehnyt, ja niissä tuumin keräsin Filmtownista ison läjän värikkäitä ja erimuotoisia/tyylisiä karkkeja (ja omaan jemmaan) jotka saisivat "poksauttaa" kakun uuteen ulottuvuuteen. Lisäksi tein mansikanmakuisia marenkeja jotka värjäsin Wiltonin pastaväreillä kakun värimaailmaan sopivaksi. Tämä kakkuprojekti oli yksi hauskimmista ikinä ja ehkä sovellan tätä "koostumusta" vielä uudestaankin johonkin toiseen kakkuun....
Kakku oli tosiaan menestys ja sitä kuvattiin ahkerasti ja sattusinpa löytämään kakun myöhemmin muidenkin kuvaamaana facebookista :)  

Tässä vaiheessa on vielä pakko nostaa esille sellainen nostalginen ja omalla tapaa haikean hyväntuulinen fiilis sen tiimoilta että aika juoksee nopeaan, mihin sillä ajalla sitten onkin kiire, ja sen huomaa hyvin siitä kun lapset kasvaa. Hulluinta tässä kaikessa on selkeästi kuitenkin se että itse ei vanhene lainkaan, miten se sitten onkaan mahdollista? 

On ollut mahtavaa olla mukana serkkuni pojan jokaisessa isossa juhlassa, niin vieraana kuin kakun tekijänä, ja tässä vaiheessa on kiva palata ajassa hetkeksi taaksepäin näiden makeiden kakkujen myötä! Ja kyllä, tajuten samalla että Matiaksen ristiäisistä on pian jo 4 vuotta (se kuuluisa ajan kuluminen siis)!!!

Olkaa hyvä, Matiaksen kakkuja!
- 2 vuotta, Kaivurikakku ja Kissakakku
- 3 vuotta, Late Lammas


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti