tiistai 28. maaliskuuta 2017

Kukkapursotetut muffinit

viimeistelin supersuositulla Russian Bulbous tyllalla, NO105.
Kyllä, nyt se on tapahtunut! Ostin kaupasta valmiita sitruunamuffineja mutta sen voin kertoa että syötäväksi nämä eivät todellakaan menneet. Ei niin etteivätkö kaupan muffinit olisi syötäviä mutta minun juttuni ne eivät ole.

Tämän postauksen ajatuksena on tuoda esille mitä ihanaa voi taikoa todeksi tällä upealla erikoistyllalla ja muffinit ovat selvästi tämän tyllan juttu. Bulbous tyllalla voit pursottaa upeita, ja näyttävän korkeitakin, kuorrutteita juurikin muffineihin mutta tyllan pursotusjälki sopii hyvin koristamaan esim. juusto- tai täytekakkuja. Tai miksei mitä vain leivonnaista, vain mielikuvitus on rajana.

Mielestäni ehdottomasti parasta tässä tyllassa on kuitenkin se että sillä onnistuu pursottaminen kermavaahdolla. Useat tämänkaltaiset tyllat kun tahtovat toimia parhaiten kreemillä ja minun makuuni kreemi ei ole todellakaan ykkösvaihtoehto. Mutta kuten monesti sanottu niin makuasioitahan nämä ovat eikä niistä sovi kiistellä.Kerrottakoon vielä lisäbonuksena että bulbous tyllalla NO105 on hyvin samantapainen "serkku" eli saanen esitellä bulbous tyllan NO106. Halutessasi voit hankkia senkin tyllakokoelmaasi! Ihania pursotushetkiä siis tiedossa, kokeile vaikka. Ihastut varmasti.

Ja jotta onnistuisit pursotuksessa parhaalla mahdollisella tavalla niin käy kurkkaamassa vinkki miten valmistat tämän upean röyhelöpursotuksen. Vinkkivideon löydät tästä linkistä. Linkki otettu Confetin reseptiblogista.VINKKI
* bulbous tyllaan (no105 ja no106) ei sovi mikään liitin *
* tyllan pää on selvästi isompi kuin tyllan varsi (pallon alla) joten tämän tyllan kanssa kannattaa käyttää kertakäyttöisiä pursotinpusseja *
* halutessasi voit jämäköittää kermaa esim. tuorejuustolla *
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti