lauantai 30. toukokuuta 2015

YO-KAKUT

Samaan viikonloppuun ajoittui myös mieheni pojan lakkiaiset johon tein kaksi lakin muotoon muokattua kakkua.




Kakut leivottiin toiveesta gluteenittomalla jauhoseoksella (sunnuntai). Kun kakut halutaan leivottavan gluteenittomilla jauhoilla niin ehdoton suosikkini on nimenomaan tämä sunnuntain jauhoseos. Käytän sitä aina gluteenittomissa kakkupohjissa, mikäli ei toisin toivota. Täytteeksi valikoitui mustikka- ja valkosuklaamousse sekä puolukka- ja kinuskipuolukkamousse (laktoositon).






Koristeet;
- Renshaw, vaaleansininen sokerimassa
- Renshaw, vihreä (emerald green) sokerimassa
- Renshaw, musta sokerimassa
- Satin Ice, White Vanilla
- Kaulintamassa, vaahtokarkin makuinen
- städter, kimallepulveri vihreä
- efektisävy, helmiäinen Golden Sands
- efektisävy, helmiäinen Pacific Blue
- efektisävy, Lunar Lilac
- Wilton, violetti pastaväri
- Wilton, sokerihelmet kulta
- ruusunlehti -metallimuotit, 3 kpl
- Confetin kukkamuotit, 4 kpl
- ruusu -koristelumuotti, useassa eri koossa
- Confetin ruusunlehtimuotit, 4 kpl
- Confetin elintarvikeliima
- isot kaunokirjaimet ja numerot -painokoristemuotti
- pienet kaunokirjaimet -painokoristemuotti



perjantai 29. toukokuuta 2015

YO-KAKUT

Toukokuu on ihanaa aikaa kun luonto on puhjennut melkeinpä täyteen loistoonsa. Omenapuun kukatkin saattavat vielä olla puussa upeana helminauhana. Riippuen toki paljon siitä miten kevät on hellinyt luontoa. Mutta joka tapauksessa, säistä huolimatta, kesän juhlakausi avataan juurikin näinä hetkinä. On häitä, rippijuhlia ja lakkiaisia! Tervetuloa kesä!!




Kesän juhlakausi starttasi myös meillä, kotikeittiössä. Lakkiaisiin toivottiin kaksi yo-lakin mallista kakkua, punaisien ruusujen kera. Lakkikakut ovat olleet jo useana vuonna hyvinkin suosittuja. Enkä ihmettele. Ovat näyttäviä sekä täydellisesti yo-juhlaan istuvia.

Kakkujen täytteet toteutettiin niin että toiseen kakkuun tuli mansikka- ja vaniljamousse sekä toiseen puolestaan puolukka- ja kinuskipuolukkamousse.








Koristeet;
- Renshaw, punainen sokerimassa
- Renshaw, vihreä (emerald green) sokerimassa
 - Renshaw, musta sokerimassa
- Satin Ice, White Vanilla
- Kaulintamassa, vaahtokarkin makuinen
- efektisävy, metallinhohto Morrocan Velvet
- städter, kimallepulveri vihreä
- efektisävy, helmiäinen Golden Sands
- Wilton, kullanvärinen sokerihelmi
- ruusunlehti -metallimuotit, 3 kpl
- Confetin kukkamuotit, 4 kpl
- ruusu -koristelumuotti, useassa eri koossa
- Confetin ruusunlehtimuotit, 4 kpl
- Confetin elintarvikeliima
- isot kaunokirjaimet ja numerot -painokoristemuotti
- pienet kaunokirjaimet -painokoristemuotti



Omenapuu kukkineen


maanantai 25. toukokuuta 2015

FROZEN, ELSA & OLAF

aiheinen kakku tehtiin ala-asteen 1-2 luokan opettajalle kiitokseksi kuluneista vuosista.




Teen lasteni kanssa paljon leipomuksia, mikä on varmaankin jo sivujeni seuraajille tullut tutuksi, ja tämä kakku suunniteltiin yhdessä vanhimman tyttäreni kanssa. Hän sai päättää aiheen sekä tällä kertaa halusi osallistua myös itse tekemiseen. On suunnaton ilo saada pikku apureita mukaan leivonnan ihmeelliseen maailmaan ja tätä tehtiin yhdessä, todella huolella. Tyttäreni piirsi ja väritti Elsan sekä Olafin. Hän on mielestäni suunnattoman tarkka ja lahjakas tyttö, joten seurasin taustalla kun elintarviketussit ja tomuvärit vaihtuivat väristä toiseen ja piirros alkoi hahmottua.

Tämä on niitä hetkiä kun seuraan taustalla hiljaa ja ihmettelen että näinkö minua on siunattu ihmeellisellä ja suunnattoman taitavalla tytöllä. Tunnen olevani kovin rikas, ja tällä en tarkoita maallista omaisuutta, juuri tämänkaltaisina hetkinä. Toki muulloinkin, mutta nämä hetket vain pysäyttyvät ja silloin toivoisin että kellonviisarit pysähtyisivät hetkeksi, tai edes hidastaisivat matkaa huomiseen.

Mutta sitten.... kun piirros oli valmis niin huomasimme että kakun halkaisija olikin liian pieni piirretyille hahmoille. Se ei kuitenkaan haitannut suunnitelmaamme vaan käytimme luovuutta. Elsan tyttäreni halusi laittaa liitutaulun viereen liitu kädessä ja koska Olaf ei mahtunut enää kakun päälle niin teimme kompromissin ja asetimme lumiukko ystävämme "katolleen" pitsisen rusetin päälle :) Näin kakku oli valmis vadelma- ja vaniljamousse täytteineen!






FROZEN, ANNA & ELSA

aiheinen kakku lähti päiväkotiin kiitokseksi kuluneesta vuodesta.




Suunnittelen aina lähtökohtaisesti lasten toiveiden mukaan kakut jotka menevät heidän hoitopaikkoihin, kouluihin, harrastuksiin jne. Minusta on mielekästä että lapsetkin saavat vaikuttaa ja tulevat kuulluksi leipomuksiin, jotka liittyvät vahvasti heihin. Toki kummatkin saavat halutessaan osallistua itse tekemiseen, ikänsä mukaisesti. Sekä tietenkin fiiliksen mukaan.

Tämän kakun aiheen valitsi itseoikeutetusti nuorempi neitosistani. Yhdessä katsoimme Ullanunelman sivuilta että minkälainen kuva kakkuun laitetaan. Kävimme myös läpi muottivarastoni ja neiti sai valita mieluisensa muotit.

Täytteenä kakussa vadelma- ja vaniljamousse.


keskiviikko 20. toukokuuta 2015

FROZEN, OLAF

Olaf lähti kakun kera vanhimman tyttäreni iltapäiväkerhoon kiitokseksi kuluneista kerhopäivistä. Tyttäreni sai valita aiheen joka kakkuun sovitettiin. Jälleen kerran, Olaf sai esiintyä päätähtenä. Nyt vain hieman kesäisemmässä versiossa. Tervetuloa kesä!

Täytteenä vadelma- ja maitosuklaamousse (Brunbergin suklaa).





PIONI KAKKU

Tein entiseen työpaikkaani pienen kakkusen. Ihan vain siksi koska porukat olivat aivan mahtavia ja tekivät työpäivistäni todella mukavia.

Täytteenä herkullinen vadelma- ja maitosuklaamousse (brunbergin maitosuklaa).


Koristeet;
- Renshaw, pinkki sokerimassa
- Renshaw, vaaleanpunainen sokerimassa
- Renshaw, fuksian pinkki sokerimassa
- kaulintamassa, vaahtokarkin makuinen
- syötävä timantti, kirkas
- Wilton, sokerihelmet kulta
 - Städter, kimallepulveri vaaleanpunainen
- hortensia -koristemuotit
- päivänkakkara -koristelumuotit
- Confetin pitsiaine, valkoinen
- Confetin silikoninen pitsimatto nro 5
- Confetin elintarvikeliima




tiistai 12. toukokuuta 2015

KOIRA KAKKU

Kummitytön kaverisynttäreille toivottiin täysin suklaista kakkua jossa piti olla perheen omasta koirasta tehty piirros. Perheen koira sai siis toimia inspiraation alkulähteenä ja tällainen siitä tuli.




Kakun pohjaksi tein mehevän suklaakakun. Täytteeksi valikoitui suklaaganache jolla kakku myös kuorrutettiin.





maanantai 11. toukokuuta 2015

ANNIINA BALLERINA

Nuorin tyttäreni käy tanssikoulua ja mietittiin että mikä olisi kiva yllätys tanssinopettajille näin kevätkauden päättäjäisiin. Ihan yllättäen, miten sattuikin,  tulin siihen tulokseen että leivotaan kakku :) Tyttäreni oli samaa mieltä ja annoin hänelle tehtävän valita aihe kakkuun. Näin syntyi Anniina Ballerina kakku!

Täytteenä kirpeä puolukkamousse sekä vastapainoksi puolukkakinuskimoussea.



Koristeet;
- Renshaw, musta sokerimassa
- Renshaw, vaaleanpunainen sokerimassa
- Renshaw, pinkki sokerimassa
- Renshaw, fuksian pinkki sokerimassa
- kaulintamassa, vaahtokarkin makuinen
- musta elintarviketussi
- syötävä timantti, kirkas
- Wilton, vihreä (kelly green) pastaväri
 - Städter, kimallepulveri vaaleanpunainen
- Confetin elintarvikeliima
- silikonimuotti - 3 helminauhaa
- ruusu -koristelumuotti, useita eri kokoja
- ruusulehti -metallimuotit, 3 kpl






sunnuntai 10. toukokuuta 2015

PIONI KAKKU

Leivoin omalle äidilleni äitienpäiväksi kakun. Sain muutoin vapaat kädet toteutukseen mutta äitini toivoi että kuorrutus toteutetaan kermalla ja tietenkin laktoosittomana.

Pionit ovat nyt kovasti "tapetilla" joten valitsin luonnollisesti pionin. Pioneja tehdään myös kukkalankoihin mutta itse en ole niitä juurikaan tehnyt muutakuin kurssilla. Tähän kakkuun halusin tehdä pionin täysin syötäväksi. Tosin, kukat jää yleensä syömättä, ainakin nämä isot versiot. Useat tekemäni kukat ovat myös päätyneet yllättäen maljakoihin.

Tämä kakku täytettiin vadelma- ja maitosuklaamoussella (suklaa on Brunbergin maitosuklaata, gluteeniton/laktoositon).


Se miten hyvä lapsuudenkoti on,  ei riipu rikkaudesta, - eikä väljyydestä, - eikä kauneudesta, - eikä yleellisyydestä.  Kaikki riippuu Äidistä.

Koristeet;
- Renshaw pinkki sokerimassa
- Renshaw vaaleanpunainen sokerimassa
- Renshaw, fuksian pinkki sokerimassa
- kaulintamassa, vaahtokarkinmakuinen
- Funcakes, pehmeä sokerihelmi (pinkki/valkoinen)
- Städter kimallejauhe vaaleanpunainen
- Wiltonin pinkki pastaväri
- Confetin pitsiaine, valkoinen
- Confetin silikoninen pitsimatto, nro 1
- Confetin elintarvikeliima





PIONI KAKKU

suunniteltiin yhdessä Terhin kanssa. Terhillä oli selkeä ajatus siitä että mitä hän kakultaan toivoo. Toive oli pionikakku;  - iso pioni, pieniä kukkasia, pitsiä sekä värimaailma vaaleanpunainen ja aavistus vaaleansinistä. Pionikakun kruunasi herkullinen ja takuuvarma vadelman- ja valkosuklaamoussen liitto.




Koristeet;
- Renshaw, vaaleanpunainen sokerimassa
- Renshaw, pinkki sokerimassa
- Renshaw, fuksian pinkki sokerimassa
- Kaulintamassa, vaahtokarkin makuinen
- Städter, kimallepulveri vaaleanpunainen
- efektisävy, helmiäinen Pacific Blue
- hortensia -koristemuotit 3 kpl
- funcakes:n pehmeä sokerihelmi (pinkki/valkoinen)
- Confetin elintarvikeliima
- Confetin pitsiaine, valkoinen
- Confetin pitsimatto, nro 1
- silikonimuotti, 3 helminauhaa





keskiviikko 6. toukokuuta 2015

PIONIT

Nämä pionit tein täysin syötäväksi. Vaikka olinkin maaliskuussa kukkalankakurssilla, jossa teimme pionin, niin päädyin tekemään tätä versiota useampaankin kakkuun.

Kakuntilaajilla on useasti se ajatus että kakku on koristeineen kokonaan syötävä. Silloin ei kukkalangoitetut kukat ole välttämättä se paras ajatus, vaikkakin langoitetut kukat upotetaan kukkapiikkeihin. Langat eivät siis ole itse kakussa, vaan nimenomaan tuossa piikissä ja tuo piikki upotetaan kakkuun lankojen sekä kukkien kera. Helppo siis poistaa kakusta.

Mutta jokaiselle jotakin, joten kumpikin vaihtoehto on aivan yhtä hyvä.


Pionit;
- Renshaw vaaleanpunainen sokerimassa
- Renshaw pinkki sokerimassa
- Kaulintamassa, vaahtokarkin makuinen
- Städter, kimallepulveri vaaleanpunainen
- Confetin elintarvikeliima






sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Laukku kakku

Osallistuin Raision työväenopiston järjestämälle fantasiakakkukurssille jossa päästiin tutkimaan muotokakkujen salaista maailmaa. Kurssi oli mielenkiintoinen ja opettavainen sillä omalta osaltani nuo muotokakut ovat aikalailla uusia juttuja.




















Kurssilla saikin todella hyviä vinkkejä siitä että miten muotokakkuja leikataan ja miten ne kannattaa koota jotta muoto/malli muistuttaa mahdollisimman paljon sitä loppputulosta jota on sillä hetkellä toteuttamassa.

lauantai 11. huhtikuuta 2015

FROZEN

aiheessa edettiin vielä kaverisynttäreillekin. Meille on osoittautunut oikein hyväksi vaihtoehdoksi järjestää lasten kaverisynttärit jonnekin muualle kuin kotiimme ja tänä vuonna synttärit pidettiin Leaf Areenalla, mehukatti lastenmaailmassa.






Synttärisankari on ollut mielissään siitä että päivässä on myös jotain muuta erityistä kuin itse juhla. Hän saakin yleensä itse vaikuttaa aika pitkälle siitä että minne juhlat viedään. Toki, aikuinen sen loppupeleissä päättää mutta yritän aina ottaa huomioon myös lapsen toiveen. Niistä sitten mietitään paras vaihtoehto kyseisiin juhliin.

Tässä lystissä on tietenkin aina se puoli että kukkaro kevenee mukavasti. Seuraavalla viikolla syödäänkin sitten vähän "taloudellisemmin" tai tehdään niin että äiti siirtää hammaslääkäriään kuukaudella eteenpäin (ja niin tein tänä vuonna). Olen kuitenkin sopeutunut tähän vaihtoehtoon koska kotijuhlien järjestämiseen menee myös aikaa ja rahaa. Ilmaiseksi ei mitään tehdä. Myös ohjelman keksiminen on haastavaa (ainakin minulle) ja se että juhlat ajoittuu aina joko maalis/huhtikuulle (vanhin tyttäreni) taikka marras/joulukuulle (nuorin tyttäreni), -ei oikein suosi ulkoleikkejäkään.




Tämä kakku tehtiin tyttäreni toiveen mukaisesti suklaakakkupohjaisena ja täytteeksi laitettiin maitosuklaa- ja mustikkamousse. Hassuinta tyttäreni toiveen toteuttamisessa, makumaailmoiden suhteen, on se että hän ei syö itse kakkua mutta haluaa tietyt täytteet :)






             





maanantai 6. huhtikuuta 2015

TURTLES

ihastuttaa pieniä poikia aina uudelleen. Muistan, kun oma veljeni katsoi sarjaa televisiosta 80-luvulla. Se tunnari ei unohdu varmaan koskaan :)



 
Nyt tässä hetkessä, yli 30 vuotta sitten katsomani ohjelman, mutanttininjakilpikonna sankarit jatkavat seikkailujaan tämän pienen turtles kakkusen myötä suoraan synttärisankarin tykö. Toivottavasti "kilpparit" toivat paljon iloa pienen pojan päivään!

Täytteeksi suklaapohjaiseen kakkuun valikoitui kirpeänmakea vadelma- ja maitosuklaamousse (Brunbergin maitosuklaa).




perjantai 3. huhtikuuta 2015

FROZEN, ELSA & OLAF

meillä on eletty hyvinkin ruusunpunaista ja jäänsinistä aikaa kaikkien jäähileiden, lumihiutaleiden ja lumiukkojen kera. Olemme katsoneet koko tyttöporukka yhdessä ja erikseen aina yhtä upeaa Frozen huurteinen seikkailu elokuvaa. Upea elokuva ja mahtava musiikki. En yhtään ihmettele että tämä elokuva on yksi rakastetuimmista lastenelokuvista. Toki meillä luetaan myös ahkerasti Frozen huurteinen seikkailu kirjaa ja taidamme osata tyttöjen kanssa siitä jo tekstitkin ulkoa (sama pätee myös elokuvaan)...

Siksi en ollut lainkaan yllättynyt vanhimman tyttäreni syntymäpäiväkakku toiveesta. Siitä, että kakun aiheeksi valikoitui frozen.

Päätin kuitenkin päästä hieman helpommalla kakun koristelun suhteen koska aikataulu on yleensä, ainakin meillä, kutakuinkin tiukka. Juhlia vietetään vielä useaan otteeseen, on kaverisynttäriä ja lähisuku kahdessa eri "lähetyksessä". On siinä puuhaa, mutta rakastan joka hetkeä. Sitäkin hetkeä kun talo on tyhjentynyt vieraista ja astiat ovat astianpesukoneessa, osa vielä pirttipöydällä. Serpentiinit ja ilmapallot kattolampussa ja lattioilla. Kakunmurusia pöydällä, lattialla. Kahviläiskiä pöytäliinassa. Lahjapaperit rypyssä puuhellan edessä olevassa puukorissa. Kaikkea sitä, elämää.

Eniten rakastan kuitenkin sitä kun syntymäpäiväsankari tutkii vielä juhlien jälkihumussa saamiaan lahjoja onnellinen tuike silmissään, käpertyneenä oman huoneensa lattialle. Siellä ne kaksi tyttöä, elämäni tähteä, istuvat vierekkäin ja sillä hetkellä tekisi mieli halata heidät maailmalta turvaan.

Taas meni tarinan puolelle mutta tosiaan, kakun täytteeksi valikoitui makeanraikas yhdistelmä persikka- ja punaherukkamousse.



 Koristeet;
- Renshaw, vaaleansininen sokerimassa
- Renshaw, pinkki sokerimassa
- Renshaw, vaaleanpunainen sokerimassa
- Renshaw, ruskea sokerimassa
- Renshaw, musta sokerimassa
- kaulintamassa, vaahtokarkinmakuinen
- Wilton oranssi pastaväri
- Efektisävy, helmiäinen Pearl White
- Efektisävy, helmiäinen Vanilla Mist
- Städter, kimallepulveri vaaleanpunainen
- Funcakes, pehmeä sokerihelmi (pinkki/valkoinen)
- Dr Oetker, silver koristerakeet
- kaksi osainen silikonimuotti, petunia
- Confetin kukkamuotit, 4 kpl
- Ruusunlehti metallimuotit, 3 kpl
- Confetin lumihiutalemuotit, 3 kpl
- Confetin elintarvikeliima
- Confetin ruusunlehtimuotit, 3 kpl
- silikonimuotti -3 helminauhaa
- hauskat kirjaimet -muottisetti
- isot kaunokirjaimet ja numerot painokoristemuotti
- kakkukynttilät, helmiäisvaaleanpunaiset






lauantai 21. maaliskuuta 2015

Matiaksen kakku, osa 2

Matiaksen perheeseen kuuluu kotieläimiä, kuten koiria sekä kissa nimeltään Keijo!! Matiaksen äiti kertoi ajatuksensa että laitetaan Keijosta miniversio kakkuun ja muuten minulla olisi jälleen kerran vapaat kädet toteutukseen. Tässä siis Keijo ja kaverit!




Täytteenä samainen persikka- ja punaherukkamousse.


VINKKI! 
Kekseistä on moneksi! Tässäkin kakussa olen käyttänyt digestive keksejä jotka sitten murskasin "hiekaksi". Digestive keksi on suosikkikeksini näissä hiekoitushommissa. Toki, kun on kyse erityisruokavalio leivonnaisista niin digestive ei luonnollisestikaan sovi esim. keliaakikoille. Tällöin olen käyttänyt Semperin gluteenittomia kolakeksejä. Tosin vaihtoehtoja esim. keliaakikoille on varmasti useita ja jokainen löytää niistäkin omat suosikkinsa.





KAIVURIKAKKU

Tämä kakku sai ajatuksensa Matiaksen äidiltä niin koristeen kuin makumaailman suhteen. Matiaksen äiti toivoi jotain mutta kuin iänikuisia traktoreita ;)  heitti sitten ohimennen että vaikka kaivuri tai kuorma-auto, mutta EI traktoria! Muuten saisin vapaat kädet toteutukseen.




Täytetoiveena oli persikkaa. Minulle sinänsä ihan uusi tuttavuus, täytettä ajatellen, mutta aikani testattuani erilaisia reseptejä netin reseptejä pursuavasta maailmasta löysin mieleiseni. Persikan kaveriksi piti saada jotain kirpeää ja päädyimme yksissä tuumin punaherukkaan. Punaherukka kruunasi tämän täytteen, täydellisesti.



VINKKI!
Sokerimassa kannattaa värjätä pastaväreillä. Itse käytän Wiltonin pastavärejä. Niissä on vahva, hyvä pigmentti. Pastaväriä voi käyttää mm. massojen, kerman, tuorejuuston, taikinoiden ja macaronsien värjäämisen. Pastavärillä voit myös maalata massan pintaan haluamasi kuvion/tekstin. Saatavilla on myös atsoväritön Confetin pastaväri. Confetin pastaväristä puuttuu atsovärit joten värjätystä aineesta ei tule tummaa sävyä, vaikka laittaisit aineeseen koko purkillisen pastaväriä. Saat atsovärittömällä pastavärillä ainoastaan hennon pastellimaisia sävyjä/värejä.





sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Pionit kukkalangoitettuna

Minulle tarjoutui työnantajani puolelta mahdollisuus osallistua kukkalankakurssille joka pidettiin Tuusulassa. Kurssi oli mielenkiintoinen ja opettavainen, sain siitä enemmän irti kuin olin odottanutkaan. Kukkalangan käyttö oli itselleni täysin uutta ja siksi kurssi oli enemmän kuin tarpeen.




Kurssi kesti 5 tuntia ja voin kertoa että yhtä kukkaa teimme melkeinpä koko tuon ajan. Yhdet välikaffet joimme mutta muuten olimme kiinni pioniemme teossa. En usko että olisin edes malttanut juoda toista kahvikierrosta sillä pionin näpertäminen oli hauskaa ja innoittavaa. Etenkin kun huomasi että oppii kokoajan tekniikkaa ja että kukka rupesi pikku hiljaa muodostumaan kokonaiseksi pioniksi, lehti kerrallaan. Pikku hiljaa mutta varmasti edeten.

Mahtava päivä, kiva porukka ja ihan huippu opettaja! 

Kiitos Marjo Moilanen, Marjon Herkkukakusta.





sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

SUKLAA MINIMUFFINIT

leivottiin naistenpäiväksi perheen naisten, pienten ja vähän isomman, kesken.

Hauskaa, ja vähän sottaistakin, yhdessä tekemistä :)  Lattiat jauhoissa, vähän sokeria ja keltuaista/valkuaista sukanpohjissa. Taistelua siitä kuka söi kuinkakin monta lusikallista taikinaa enemmän kuin toinen ja siitä että kumpi täytti enemmän minimuffinivuokia.

Lopputuloksena herkullisia muffineja tarjoilualusellaan. Laseissa kylmää maitoa ja mukissa kahvin vahva aromi. Kaksi pientä tyttöstä jauhoisine essuineen vieressäni, -täyttä elämää, minun elämääni ja juuri sillä hetkellä en voisi olla kiitollisempi siitä mitä minulla on.

Hyvää Naistenpäivää!








sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

KINUSKI-PUOLUKKA JUUSTOKAKKU

on ollut yksi suosituimmista juustokakuista kotikeittiöissäni. Jopa niin hyvää että olen tätä itsekin uskaltautunut maistamaan ja syönytkin yhden kokonaisen siivun. Kuten arvata saattaa niin en ole henkilökohtaisesti juustokakkujen ystävä, joten juustokakkujen leivonta ei ole ollut numero yksi listallani. Nyt kun olen hieman perehtynyt juustokakkujen maailmaan niin olen löytänyt sieltä suosikkini ja inspiraationi lähteen. Juustokakkuja teen jatkossakin.


Koristeet;
- Renshaw, vaaleansininen sokerimassa
- Renshaw, musta sokerimassa
- Kaulintamassa, vaahtokarkin makuinen
- Efektisävy, helmiäinen Vanilla Mist
- Wilton, sokerihelmet kulta 
- Confetin lumihiutalemuotit, 3 kpl
- kaksi osainen silikonimuotti, petunia
- iso jääkristalli muotti
- Confetin elintarvikeliima
- Iso tylla, Wiltonin 1M