sunnuntai 10. toukokuuta 2015

PIONI KAKKU

Leivoin omalle äidilleni äitienpäiväksi kakun. Sain muutoin vapaat kädet toteutukseen mutta äitini toivoi että kuorrutus toteutetaan kermalla ja tietenkin laktoosittomana.

Pionit ovat nyt kovasti "tapetilla" joten valitsin luonnollisesti pionin. Pioneja tehdään myös kukkalankoihin mutta itse en ole niitä juurikaan tehnyt muutakuin kurssilla. Tähän kakkuun halusin tehdä pionin täysin syötäväksi. Tosin, kukat jää yleensä syömättä, ainakin nämä isot versiot. Useat tekemäni kukat ovat myös päätyneet yllättäen maljakoihin.

Tämä kakku täytettiin vadelma- ja maitosuklaamoussella (suklaa on Brunbergin maitosuklaata, gluteeniton/laktoositon).


Se miten hyvä lapsuudenkoti on,  ei riipu rikkaudesta, - eikä väljyydestä, - eikä kauneudesta, - eikä yleellisyydestä.  Kaikki riippuu Äidistä.

Koristeet;
- Renshaw pinkki sokerimassa
- Renshaw vaaleanpunainen sokerimassa
- Renshaw, fuksian pinkki sokerimassa
- kaulintamassa, vaahtokarkinmakuinen
- Funcakes, pehmeä sokerihelmi (pinkki/valkoinen)
- Städter kimallejauhe vaaleanpunainen
- Wiltonin pinkki pastaväri
- Confetin pitsiaine, valkoinen
- Confetin silikoninen pitsimatto, nro 1
- Confetin elintarvikeliima





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti