perjantai 19. elokuuta 2016

Elokuun SLY paketti

ilmestyi paikallisen lähikaupan postiin ja odotteli siellä innokkaita noutajiaan joita oli tällä kertaa useampi kappale :)



Saimme kerrankin avattua paketin niin että kerkesin kuvaamaan ainesosat ennen kuin ne siirrettiin tuvan pirttipöydälle. Kaikkea ihanaa ja ihmeellistä oli tarjolla.

Lapset ihastuivat tietenkin suklaapatukoihin jotka annoin heidän namisteltavaksi suosiolla. En voi itse syödä mantelia (olin unohtanut kertoa kyselylomakkeessa) joten tämä meni loistavasti näin :)




Elokuun kierroksella on tarkoitus rullata herkkuja tarjottavaksi sekä säilöä kauden makuja talven varalle. Ylläolevat tuotteet ovat tarpeellisia paketin mukana tulleiden reseptien myötä. Ja tuo pieni pullo...  Voiko olla suloisempaa pulloa! Niin ihana!

Resepteissä olikin vaikka ja mitä kiinnostavaa, etenkin vadelma-limettimarmeladi (limetin voi halutessa jättää pois, kiitos ystäväni kun muistit allergiarajoitteet) ja mansikkasiirappi kuulosti herkulliselta.




Mukaan tuli myös hillopurkkien hattuja, supersuloisia <3

Ja jotta ei totuus pääsisi unohtumaan niin mitäpä ihanaa paketista vielä löytyikään.... kyllä, muffinsivuokia ja strösseleitä! Tämän tuvan leipuri kiittää suurella sydämellä. Muffinivuokia EI voi koskaan olla liikaa, eikä myöskään muffineita. Kiitos!!!!




Viimeisenä laatikon pohjalta löytyi isoja vehnätortilloja! Olipa hauska yllätys, tätä en olisi osannut odottaa lainkaan.

Niin on taas alkanut uusi kierros, uuden ystävän kera. Ihana, aiheen mukainen paketti on nyt purettu paketistaan ja ainesosat ovat löytäneet paikkansa tuvan kaapeista. Nyt vain odotellaan että kaikki arkinen puuha löytää sijansa ja pääsen tutustumaan parini lähettämiin resepteihin. Ehkä se ensimmäinen kokeilu voisi olla tuo herkulliselta kuulostava vadelmamarmeladi. Menisköhän se näppärästi yhtenä osana täytekakun täytettä... vaikkapa vadelmamoussen kaverina?!


Tässä vielä kooste pakettini sisällöstä;
Hillo-marmeladisokeri
hyytelösokeri
kardemumma
sokeriströsselit
muffinivuokia
suklaapatukoita
vehnätortillat
pieni pullo
hillopurkin hattuja






16 kommenttia:

  1. On kyllä söpö tuo pikkupullo :)

    T.sly11

    VastaaPoista
  2. Ihana paketti ja tuo pikku pullo on kyl super ihana, mistä tuollaisia löytyy =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ihana paketti. En osaa sanoa että mistä tuo söpöläinen löytyisi mutta olisikohan tämän kierroksen sly:ni kuulolla....

      Poista
  3. Hienosti koottu teemapaketti...kauniina kuvina !
    n-h
    http://originaalisly.vuodatus.net

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä kiva paketti ja siitä jo pitikin kokeilla ensimmäistä mieleeni tullutta reseptiä.

      Poista
  4. Tuollaiselle pullolle olisi tarvetta: mistäköhän niitä voisi ostaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hmm, en osaa sanoa mutta luulen että kierroksen slyni saattaisi osata valaista meitä muita tämän suhteen. Odotellaan mahdollista infoa :)

      Poista
  5. Tänään Citymarketissa sattui silmään tuo pieni pullo, joten ainakin siellä niitä myydään.

    VastaaPoista
  6. Vadelmamarmeladi kuulostaa hyvältä, yritin joskus itse tehdä ja ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä. :/ Sinulla onneksi sujui paremmin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikuttaisi siltä että tämä onnistui. Uudestaan vaan tekemään, kyllä se siitä valmistuu juuri sellaiseksi kuin pitääkin!

      Poista