keskiviikko 17. elokuuta 2016

SUKLAAHIPPUMUFFINIT

saivat inspiraationsa Fazerin innoittamana, samoin kuin edellinen postaukseni.

Fazerin palkintokassista löytyi todella herkullisia suklaahippuja (taloussuklaa) joita oli tietenkin pakko päästä kokeilemaan.



Yhdestä taloussuklaa hippupussista saat tarvittavan määrän hippuja alla olevaan reseptiin. Itse jouduin kyllä avaamaan toisenkin pussin sillä lapset olivat pistelleet hyvällä halulla useamman hippusen suuhunsa sinä aikana kun tein taikinaa.

Hiput ovat siis hyviä ihan suoraan pussistakin syötynä ;)



Suklaahippumuffinit
(n. 12 kpl)
3,5 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl kermaa (laktoositon)
2 kananmunaa
100 g voita (laktoositon)
2 dl suklaahippuja/paloja

Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita toisessa kulhossa keskenään kerma, kananmunat, sula voi ja lisää kuiviin aineisiin. Lisää viimeisenä suklaat ja sekoita varovaisesti.

Laita muffinivuoat muffinipellille ja lusikoi taikina vuokiin, jätä hieman vajaaksi (n 3/4 osaa). 

Paista 200 asteessa, n. 15-20 minuuttia.




VINKKI! 
Voit käyttää tavallisen hienosokerin tilalla myös ruokosokeria.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti