tiistai 30. tammikuuta 2018

Gluteeniton ja laktoositon syntymäpäiväkakku

mitoitettiin 15 hlölle ja pohjaksi valikoitui vaalea, gluteeniton sokerikakkupohja. Kakku kätkee sisälleen kuningatarmoussen kinuskiraidoilla.









Kakkuun toivottiin yksinkertaista koristusta ja niinpä päädyin siihen klassikkoon eli ruusuihin.

Tämä kakku on yksi suosikeistani sillä rakastan ruusuja, voisin valmistaa niitä vain omaksi ilokseni jos vuorokaudessa suinkin olisi tunteja enemmän. Tein ruusut vaahtokarkinmakuisesta kaulintamassasta sekä Renshawn kukka- ja muotoilumassasta suhteella 50/50. Ruusunlehdet päätin pääosin langoittaa jotta ne näyttäisivät aidommilta ja toisivat lisää "ilmavuutta". Joukkoon mahtui myös muutama lehtihopeoitu vadelmamarenki sekä tietenkin kaiken kruunasi se iki-ihana suklaavaluma.

Mutta pakko todeta että kuvanlaadussa olisi niin paljon parannettavaa sillä tämä talven pimeys ei sovi valokuvaukseen lainkaan. Ainakaan tällä minun kamerallani. Onneksi pian tulee kevät ja väritkin heräävät ihan uudella tavalla eloon.







2 kommenttia:

  1. Tää on kyllä huikaisevan kaunis kakku 😍 Koristelu on mieletön, oot kyllä tosi taitava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) sinulta saa aina niin mukavaa ja mieltä lämmittävää palautetta.

      Poista