tiistai 12. heinäkuuta 2016

ARVONTA!

on paikallaan silloin kun halutaan juhlia jotain erityistä! Mikä onkaan erityisempi syy laittaa käyntiin arvonta kun se että kävijöiden määrä on kasvanut sadasta aina tuhanteen ja siitä sitten tähän 10000! Kävijöiden lisäksi mukaan on myös tarttunut lukijoita, joista olen suurella sydämellä aidosti iloinen.

Blogini lähti liikkeelle viime syksynä ajatuksenaan toimia valokuva-albumina itselleni. Tuttavani (kiitos Sanna) ehdottomana lisäilin pikku hiljaa kuvieni yhteyteen reseptejä leivonnaisistani. Suurin osa resepteistä on otettu netistä sekä leivontakirjoistani joita olen satunnaisesti ostanut itselleni inspiraation lähteeksi. Resepteistä osa on myös helmiä eli äitini sekä isoäitini reseptejä, heidän omista mapeistaan. Ne helmet olen myös jakanut teille. Niistä helmistä on koottu rakkauteni leivontaan ja ilman niitä helmiä tätä blogia ei olisi.

Mutta itse asiaan eli 10000 kävijämäärän saavutus, ja muutamien lukijoiden liittyminen blogiini, on sen verran hieno juttu että mukaani juhlimaan lähti leivontatarvikeliike Confetti, Raision toimipiste. Kiitos Tiina! Confetti Raisio sijaitsee kauppakeskus Myllyn takana, Laattasataman talossa, osoitteessa Itäniityntie 2. Confetista löydät mitä ihanampia leivonta- ja kattaustarvikkeita. Kannattaa käydä tutustumassa myymälään ja sen upeaan, monipuoliseen valikoimaan. Confetti palvelee sinua myös muissa toimipisteissään (Espoo, Jyväskylä, Kuopio, Pirkkala, Tuusula, Vantaa ja elokuun alusta myös Rovaniemi) Tervetuloa kotileipurin ja juhlien järjestäjän aarreaittaan.


Arvonnan palkinto;

Städterin kauniit maximuffinivuoat. Näihin vuokiin leivot näyttävät muffinit! Vuoat ovat paksua paperia ja voit paistaa muffinit uunipellin päällä. Maximuffinivuokia voit myös käyttää tarjoilu/annoskippoina. Laita vuokiin vaikkapa popcorneja, karkkeja tai mitä mieleesi tuleekaan!

Städterin hyydykejauhe, makuna vadelma. Hyydykejauheella taiot ihanat ja maukkaat täytteet esim. kakkuihin ja kääretorttuihin. Hyydykejauheella voit myös pursotella kauniita ja maistuvia koristeita leivonnaisten päälle.Arvonnan säännöt;

- Osallistumisaika on 12.7. - 19.7.2016. Voittajan nimen julkaisen blogissani 21.7.2016 mennessä.

- Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen. Käy tutustumassa Confetin verkkosivuihin ja kerro kommentissasi että mikä on lempituotteesi Confetin verkkosivuilla. Yksi kommentti/henkilö. Jätä kommentisi yhteyteen sähköpostiosoitteesi.

- Arvon voittajan satunnaisnumerogeneraattorilla (random.org) ja olen voittajaan sähköpostitse yhteydessä arvonnan päätyttyä. Mikäli en saa voittajaan yhteyttä viikon kuluessa arvonnan päättymisestä, arvon uuden voittajan!

- Arvontaan voi osallistua kuka tahansa mutta lähetän palkinnon vain kotimaiseen osoitteeseen (Suomi).

- Arvonnan palkinnon toimitan postilähetyksenä. En ole vastuussa mahdollisista toimituksen aikana tapahtuneista vaurioista tai postin hukkaamasta lähetyksestä.

Onnea arvontaan!9 kommenttia:

 1. Wilton Comfort Grip™ Keksipursotin olisi minulle mieleinen tuote :) ja tuo hääosio oikeastaan kokonaan, ensikesän häitä odotellessa :D sariylanen@gmail.com

  VastaaPoista
 2. keksi- ja piparimuotit on kivoja; Tiina P osallistuu arvontaan tiina.palomaki(at)kolumbus.fi

  VastaaPoista
 3. https://www.confetti.fi/epages/Confetti.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Confetti/Products/2105-150 Tuo vuoka kiinnostaisi. Pitkään halunnu tehdä tuollaisella tyylillä kakkua. lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Russian tip tyllat! :)
  roosaarg@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Ihana arvonta! Milloin onni potkaisee, niin kohdistan palkinnot yleensä kotimaan SLY -ringin kaverien iloksi!!
  Wiltonin treat cup, punainen dotty jäi nyt itselle selailusta mieleen, samoin Russian tip tyllat......
  n-h
  http://nami-hiiri.vuodatus.net

  VastaaPoista
 6. Ehkä näitä pitää tilailla: https://www.confetti.fi/epages/Confetti.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Confetti/Products/PL03GL8S.Olen meidän seutujen kauppoja kierrellyt ja en ole muotteja löytänyt.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Ehkä näitä pitää tilailla: https://www.confetti.fi/epages/Confetti.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Confetti/Products/PL03GL8S.Olen meidän seutujen kauppoja kierrellyt ja en ole muotteja löytänyt.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Ihan erityisen hauska oli ajankohtainen Olympialaiset-kategoria, mutta suosikkini silti on perineinen piirakkapuikula eli https://www.confetti.fi/epages/Confetti.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Confetti/Products/182601. Karjalanpiirakoita kun tulee tehtyä aivan liian harvoin. Mukana arvonnassa siis..
  vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
 9. Piirakkapuikula olis munkin suosikkini, sillä olen jo pitkään haaveillut kokeilevani karjalanpiirakoita. Mukaann kivaan arvontaan :)
  T. Nelliina
  nelliina at yahoo.com

  VastaaPoista