torstai 8. joulukuuta 2016

Ainu pehmohauvat

ovat elämääkin suurempia hauvoja.
Nuorimman tyttäreni rakkain pehmo on ainu hauva ja hän halusi hauvan useampana kappaleena syntymäpäiväkakkuunsa.  Hauva on kulkenut hänen mukana vaippaikäisestä asti ja on käynyt varmasti jokaisessa paikassa meidän kanssa. Hauva on yksi perheenjäsenistä, siltä se ainakin vahvasti tuntuu.

Hauvan tarina alkoi silloin kun pieni vaippapöksyinen tyttö löysi isosiskonsa sängystä pehmohauvan jonka tämä oli saanut kummeiltaan kun oli 3 kk:tta. Hauva ei jostain syystä kuitenkaan valloittanut täysillä isosiskon sydäntä sillä pipsa possu oli varannut sydämestä jo oman osansa.
Hauvan adoptoi siis pikkusisko, vuosia myöhemmin, mutta siinä vaiheessa isosisko heräsi ajatukseen että ei hauvaa voi pikkusiskolle antaa koska se oli hänen vaikka hän ei sen kanssa leikkinytkään. Niin etsimme huutonetit ja torit läpi ainu hauvoja mutta se löytyikin lähempää kuin luulimmekaan. Siellä se olla nökötti, Pikkusiilissä, ja oli aivan kuin uusi. Näin hauva muutti meille ja tuli sieltä toristakin ilmoitus. Hauva myynnissä. Ostimme senkin, varahauvaksi.

Ja vielä!! Jos jollain on myynnissä ainu hauva niin ostan sen. Nämä kaksi suurta rakkautta, ainu hauvat ovat jo kovin kuluneet ja toista on jo paikattukin jotta pysyisi koossa halien keskellä. Laita ihmeessä kommenttikenttään viestiä jos sinulla tai kaverillasi on hauva vailla rakastavaa kotia. Voin taata että häntä hoidetaan hyvin.


Hauvakakku <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti