torstai 14. joulukuuta 2017

Överisti kermakakkua

syötiin isänpäivänä ja voisinkin heti tältä istumalta sanoa että isänpäivänä makean kiintiö oli hetken täynnä. Mutta ei hätää, kyllä se makea maistui heti seuraavalla viikolla ;)Överin pinnan alta löytyy taivaallinen kuningatarmousse jota ei yksinkertaisesti voi vastustaa. Kakun perustana on 9 hlölle mitoitettu sokerikakkupohja joka on kostutettu vaniljamaidolla.

Isänpäivä juhlittiin tänä(kin) vuonna makeasti ja tästä, kuten kaikista viikonlopun kakuista, löytyi pienellä twistillä vähintäänkin marenkeja. Lisänä valmistin näitä ihania suklaapurjeita joista enemmän juttua täällä -> suklaakakku. Tähän kakkuun valutin tuttuun tapaan brunbergin tummastasuklaasta ja kermasta suklaavaluman joka on mielestäni, makunsa puolesta, yksi parhaimmista valumista. Brunbergin suklaa on siitäkin kiitollinen että se sopii myös gluteenittomaan ja laktoosittomaan ruokavalioon.
Hauskana yksityiskohtana huomasin muuten tämän kakun hymyilevän! Se oli nimittäin saanut osuman jääkaapista ja kakun etureunaan piirtyi näin selvästi iloinen hymy.

Iloisena hymyilevä kakku, mikäs sen ihanampaa <3


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos ♥ tätä oli kyllä hauska tehdä ja minusta oli ihanaa kun sain kakunkin hymyilemään ;)

      Poista