maanantai 1. tammikuuta 2018

Leps World 2 kermakakku

valmistui rakkaan kuopukseni toiveesta.
Loka-marraskuun vaihde on vauhdikasta aikaa sillä silloin alkaa lähisukumme syntymäpäiväralli ja tätä joukkoa täydentämään syntyi myös rakas tyttäreni. Niinpä marraskuussa 2009 sain syliini pienen ihmeen, tytön, jolla on taivaansiniset silmät ja ruskeat hiukset. Sellainen pieni hymytyttö syntyi kuulaaseen talviaamuun ja kuinka odotettu hän olikaan. Niin pieni ja kaunis. Täydellinen. Niinkuin jokaisen oma lapsi on, kaunis ja täydellinen. Niin sen kuuluu olla.

Nyt tuo pieni tyttö täyttää jo 8 vuotta eikä sitä meinaa millään käsittää. Että mihin se aikaa lentää, mihin sillä on niin kova kiire?! Vuosien saatossa tuosta tyttösestä on tullut reipas koululainen joka harrastaa jazzia ja partiota. Vuosien saatossa myös kiinnostuksen kohteet ovat muuttuneet ja se näkyy leipomuksissakin. Tänä vuonna kakkua ei koristanut enää hauva (toisin kuin esim viime vuonna, -> hauvakakku). Hauva, joka on ollut kaikessa mukana, sellainen pieni ainu pehmo hauva, josta on tullut jollain omituisella tavalla perheenjäsen. Vai voiko niin sanoa pehmosta?! Voi, kyllä vain :)
Hauvat (on olemassa siis hauva, varahauva ja isosiskon hauva, kaikki kolme samanlaisia) ovat edelleen olemassa ja kulkevat vieläkin välillä mukanamme mutta eivät enää niin paljon kuin ennen.

Muistan senkin päivän kun sanoin kauppareissuun lähtiessämme että missä hauva on, onko jo mukana? Tähän tyttöni totesi että hauva ei tule mukaan, hauva haluaa jäädä kotiin. Ai, kysyin hölmistyneenä ja hetken voisin vannoa että se oli minulle kovempi pala kuin sillä hetkellä edes halusin ymmärtää. Yksi asia muuttui tuolloin melkeinpä pysyvästi. Hauva ei ollut enää se, jonka piti olla aina mukana, ja jota ilman ei yksinkertaisesti voinut matka alkaa. Oli se sitten lähikirjasto tai pidempi kyläreissu.
Tällä hetkellä meillä on kova sana leps world2. Eli kyllä, se on peli jota minä en ole pelannut mitenkään menestyksekkäästi. Tytöt naputtavat ukkeleita hurjaa tahtia eteenpäin tasosta toiseen mutta myönnettävä on että ukkelit jäävät käytännössä katsoen lähtöruutuun omissa käsissäni. Koska leps world on nyt se juttu niin sen mukaisesti tuli koristaa makeat kakut. Näin tämä kermainen kakku pukeutui leps worldiin ja tulihan siitä aika kiva! Sellainen värikäs ja iloinen kuten tyttärenikin <3


Hyvää syntymäpäivää muruseni!
Sanotaan että minä annoin Sinulle elämän,
mutta sinä toit siihen sisällön.
Syyn, miksi jatkaa ja taistella vaikeuksienkin keskellä.
Syyn, miksi pitää elämästä kiinni silloinkin 
kun voimat heikkenevät.
Sinä lapseni, olet elämäni arvokkain aarre.
Kukaan, eikä mikään voi viedä paikkaasi sydämessäni.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti